Antena Meniu Search
x

(P) Oaspeții care își rezervă vacanța direct pe www.merahotels.ro beneficiază de mai multe avantaje

Ai crede că ești pe malurile Mediteranei, dacă nu ai ști că acum este suficient să ajungi în stațiunea Venus, pentru mai multă relaxare și răsfăț pe litoralul românesc. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 13:04

Vezi și

Aici ai parte de o vacanță confortabilă și poți alege între camere duble, camere king, suite junior sau apartamente cu 2 ori 3 camere, piscine cu aquamasaj în aer liber, restaurante cu meniuri și gustări pline de culoare și savoare, terase cochete și baruri cu băuturi all inclusive, plajă privată cu beach bar, locuri de joacă, animatori talentați, dar și 2 scene cu program artistic pentru toate gusturile și vârstele.

Alin Vilău, Manager Mera Resort: „Suntem printre puținele resorturi din România unde oaspeții se bucură de 3 mese și 2 gustări zilnice, mai multe locuri de joacă în interior și exterior, 5 piscine, ce mai frumoasă plajă din sudul litoralului, dar și programe artistice zilnice și concerte săptămânale cu cei mai îndrăgiți artiști”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Advertoriale » (P) Oaspeții care își rezervă vacanța direct pe www.merahotels.ro beneficiază de mai multe avantaje