Antena Meniu Search
x

Video "Ajut eu", un nou an cu zâmbete şi cadouri: campania a modificat agendele finalului de an pentru sponsori

Surprizele campaniei "Ajut eu" din acest an au bucurat mii de suflete, copii şi adulţi. Dar campania a mai făcut ceva: a modificat agendele finalului de an pentru sponsori. Bilanțul, planurile financiare 2023, strategiile de dezvoltare au luat o pauză de câteva ore pentru a face loc empatiei și generozității oferite în teren, în lumea reală. Iar acolo s-au împletit zâmbete, urări și promisiuni.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 09:48

Vezi și

În satul Prunaru din Teleorman este o dimineață cu vânt tăios, cu străzi aproape pustii, cu miros de fum, cu liniște spartă doar de câini. Acolo, la Prunaru, pe vântul tăios, și-au dat întâlnire Cristina Sfetu, omul pentru care împărțitul de zâmbete a devenit misiune personală, preotul satului și echipa Carrefour a Alinei Gamauf. Echipă care anul acesta, în campania "Ajut Eu", a oferit pachete pentru oameni din 30 de localitați ale județului Teleorman.

600 de familii din judeţul Teleorman, ajutate prin intermediul campaniei

Pe omul bun  îl simți imediat, nu este nevoie de multe cuvinte, spun bătrânii. Așa probabil că a fost și la Prunaru, unde cinci frați au ieșit iute din casă, zgribuliți de frig dar încălziți de zâmbete și și-au întîmpinat oaspeții. Ștefan, Ionuț, Mădălina, Mihaela și Aurelia trăiesc cu părinții și bunica într-o curte mare și o casă mică. Dar acolo, în căsuța aceea de la Prunaru, simplitatea, grija unul față de celălalt, bucuria și iubirea aproape că puteau fi atinse.

"Pe mine m-a impresionat foarte, foarte tare, trebuie să o spun faptul că deşi condiţiile nu sunt optime, copilaşii frecventează şcoală, grădiniţa, mami şi tati încearcă să le aducă tot ce au nevoie şi ei sunt fericiţi", a declarat Alina Gamauf, membru Comitet Executiv Carrefour Romania. "Cred ca orice ajutor este binevenit dar dupa cum se poate observa cu siguranta au nevoie de o casa", a declarat Cristina Sfetu, beneficiar "Ajut Eu".

"Cu siguranta cred ca putem sa facem mai mult, trebuie sa punem mana de la mana si sa ii ajutam, sa vedem cu ce anume, probabil o casuta. Suntem bucurosi sa putem ajuta 600 de familii din judetul Teleorman cu produse atat de necesare in orice casa in prag de sarbatori", a declarat Alina Gamauf, membru Comitet Executiv Carrefour Romania. Cristina și-a dorit mult ca in acest an cele șase sute de pachete să fie bogate, iar echipa Alinei Gamauf a dăruit dulciuri, paste, conserve, zahăr, ulei și multe alte produse. "Am ramas fara cuvinte, este impresionant tot ceea ce se intampla si sunt foarte emotionata, pentru mine este un dar imens pentru ca 600 de familii vor avea lumina, lumina despre care trebuie sa vorbim de Craciun si va multumesc tare mult!", a declarat Cristina Sfetu, beneficiar "Ajut Eu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Ajut Eu » "Ajut eu", un nou an cu zâmbete şi cadouri: campania a modificat agendele finalului de an pentru sponsori