Antena Meniu Search
x

Video Tramvaiul lui Moş Crăciun din Ploieşti, un vis devenit realitate. Cătălin, susţinut să ducă proiectul până la capăt

Cătălin a renunţat la viaţa în Marea Britanie, unde şi-a făcut studiile, şi s-a întors în România ca să facă o schimbare. Primul proiect este chiar cu ocazia Crăciunului, când îşi doreşte ca la Ploieşti să circule un tramvai al copiilor ca în copilăria lui. "LaProvincia", parte a grupului Carmistin, i-a acordat un ajutor să ducă proiectul mai departe.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 14:20

Vezi și

Cătălin, un tânăr de 24 de ani din Ploieşti, s-a întors din Marea Britanie hotărât să aducă bucurie în comunitatea de acasă. Şi cum Crăciunul e despre magie, Cătălin asta vrea să facă - o magie din care să se nască amintiri cu moş Crăciun, reni şi colinde. Toate într-un tramvai al moşului care să circule în Ploieşti.

"Am petrecut vreo 4-5 ani în Marea Britanie. Am analizat între părţile plăcute şi mai puţin plăcute. Dar nu e ca acasă şi parcă nu era ceea ce îmi doream", a declarat Cătălin.

A primit 5.000 de lei pentru dulciuri, care să îl ajute să ducă proiectul până la capăt, şi alte cadouri care să întregească povestea, din partea LaProvincia, parte a grupului Carmistin. "Ne bucurăm de magia sărbătorilor şi când am auzit de proiectul lui Cătălin toată lumea a spus că trebuie să îl susţinem şi să ne bucurăm cu cei mici de acea plimbare", a declarat Ligia Smadu, marketing manager Carmistin.

Povestea lui Cătălin este aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Ajut Eu » Tramvaiul lui Moş Crăciun din Ploieşti, un vis devenit realitate. Cătălin, susţinut să ducă proiectul până la capăt