Antena Meniu Search
x

Video Moș Crăciun este controlor în tramvaiul copiilor din Ploiești. Dacă cei mici au fost cuminți, răsplata vine imediat

Tramvaiul Copiilor a pornit în cursă, la Ploieşti! O garnitură împodobită de sărbătoare străbate oraşul de la un capăt la celălat. Pe post de controlor îl avem pe Moş Crăciun, care se asigură că fiecare copil care se urcă a fost cuminte. Dacă răspunsul este da, răsplata vine imediat. 

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 14:28

Vezi și

Imediat ce se deschid uşile tramvaiului colorat se aud vocile vesele ale copiilor. Tramvaiul este condus de un moş hazliu care va avea grijă să asigure copiilor o cursă de neuitat. Iar ajutoarele moşului le împart cadouri pe durata călătoriei prin Ploieşti. 

"Salut! Eu sunt ajutorul lui Moş Crăciun şi am un cadou din partea lui. Restul cadourilor o să ţi le aducă el". 

Reporter: Ce ţi-a plăcut cel mai mult?

Copil: Cadourile de sus. 

Băiețel: În tramvai îmi place că e împodobit.

Tramvaiul Copiilor este un proiect al Primariei Ploieşti, în parteneriat cu Societatea de Transport. Pentru proiect a luptat şi Cătălin, în cadrul campaniei Ajut Eu, fiind visul lui să readucă spiritul copilăriei în Ploieşti. "LaProvincia", parte a grupului Carmistin, i-a acordat un ajutor să ducă proiectul mai departe.

Nicolae Alexandri Director TCE Ploiești: Acest tramvai transportă numai copii sau copii cu însoţitori. Toţi călătoresc gratuit. Programul e de la ora 10.30 până la orele 18.00, care este ultima cursă. Moşul, care e prezent acolo împreună cu Crăciuniţele, oferă daruri celor mici. O păpuşă, portocală, bomboane.

Tramvaiul Copiilor va iesi zilnic în cursă, până pe 27 decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Moș Crăciun este controlor în tramvaiul copiilor din Ploiești. Dacă cei mici au fost cuminți, răsplata vine imediat