Antena Meniu Search
x

Vedete din România și-au anulat evenimente pentru a putea vota la alegerile locale (Video)

Şi vedetele au votat. Cu masca pe faţă şi cu dezinfectantul în buzunar, VIP-urile au aşteptat în rând cu lumea să intre în secţii. Apoi, i-au îndemnat şi pe alţii să meargă să îşi decidă viitorul. Cum altfel dacă nu pe internet? Ştampila de vot a dat bine pe reţelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 27.09.2020, 20:47

Vezi și
  • Vedetele i-au încurajat pe români să iasă în număr mare la vot.

La 19 ani, vlogggerul Shelly are deja experienţa votului. A mai participat şi la alegerile prezidenţiale din noiembrie, anul trecut. Astăzi, a făcut un altfel de vlog pentru fani. 

Selly, vlogger: Vă încurajez din tot sufletul să mergeţi la vot, indiferent de preferinţa politică şi să votaţi, cel mai important, să votaţi informat! Să votaţi în cunoştinţă de cauză şi să votaţi pentru oameni care au planuri concrete, nu doar promisiuni goale. 

Florin Ristei şi-a refăcut buletinul special pentru a merge la vot. Artistul a fost printre primii votanţi ai zilei. Iar de la secţia de votare, a plecat direct spre platourile de filmare a emisiunii X Factor. 

Florin Ristei, artist: Tocmai am ieşit de la vot! Procesul a fost foarte simplu. Era o coadă cam de 15-20 de persoane, toată lumea distanţăt-frumos. Primeşti mănuşi, primeşti dezinfectant, te duci, primeşti ştampilă, te duci, votezi pe cine vrei tu şi tot procesul ăsta durează maxim 10 minute. 

Şi echipa show-ului "Te cunosc de undeva" a trecut pe la urne. Ozana Barabancea, vindecată de curând de Covid-19, a purtat tricolorul în piept. 

Ozana Barabancea, artistă: De dimineaţă am fost cu fiica mea şi ne-am împărtăşit şi aşa fac de fiecare dată. Am votat cu credinţa că România este o ţară frumoasă şi are oameni minunaţi, are un popor splendid, are un viitor strălucit, pentru că eu aşa cred şi aşa vreau să se întâmple.

Cosmin Seleși: E un vot pe care nimeni nu poate să mi-l ia, e un drept pe care mi-l exercit la fiecare patru ani. 

Monica Anghel, artistă: Sper din toată inima să reuşim aşa ficare dintre noi să facem lucrurile să funcţioneze, să trăim într-un oraş mai curat, mai frumos, fiecare sector să fie cât mai dezvoltat. 

Campionul Marian Drăgulescu s-a bucurat de duminica liberă tot la urne. 

Marian Drăgulescu, gimnast: Este important să votăm. Arătăm că ne pasă, iar cei care promit şi nu se ţin de cuvânt astfel vor fi taxaţi. 

Ştampila cu "Votat" a fost laitmotiv pe reţelele de socializare. Vladimir Drăghia şi Adelina Pestriţu şi-au luat partenerii la vot şi i-au îndemnat pe români să meargă la urne, cu ajutorul fotografiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Alegeri locale 2020 » Vedete din România și-au anulat evenimente pentru a putea vota la alegerile locale (Video)