Boala se vinde la tarabă
Boala se vinde la tarabă, atunci când vânzătorii nu dau doi bani pe sănătatea clienţilor. Carnea stă printre muşte, în praf, iar brânza are mucegai de două degete şi nu e vreo specialitate franţuzească.
De Redactia Observator la 20.10.2014, 19:36- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Boala se vinde la tarabă, atunci când vânzătorii nu dau doi bani pe sănătatea clienţilor. Carnea stă printre muşte, în praf, iar brânza are mucegai de două degete şi nu e vreo specialitate franţuzească.
Negustorii dau din umeri şi vând mai departe. Degeaba strigă specialiştii că marfa lor e otravă. Nici amenzile şi nici măcar hotărârile judecătoreşti de închidere a halelor cu probleme nu-i opresc pe negustorii lacomi.
Sare, muşte, praf şi clienţi care nu ezită nicio clipă să pună mâinile pe brânza de pe tarabă. Vânzătoarea, însă, e ferm convinsă că produsul ei e numai bun de mâncat şi se enervează când întrebările sunt prea multe. Numai de la începutul anului comisarii de la Protecţia consumatorului au dat amenzi de aproape cinci milioane de lei pentru alimente cu probleme şi au retras de pe piaţă sute de tone de marfă. Asta însă nu-i sperie pe negustori, care după control sunt înapoi în piaţă.