Carne fiartă fără foc
Hrana noastră fierbe pe tarabe la peste 25 de grade Celsius, deşi n-ar trebui ţinută la mai mult de 4! Marfa e vândută la preţ de calitatea întâi, deşi e numai bună de aruncat.
De Redactia Observator la 08.07.2014, 19:31Hrana noastră fierbe pe tarabe la peste 25 de grade Celsius, deşi n-ar trebui ţinută la mai mult de 4! Marfa e vândută la preţ de calitatea întâi, deşi e numai bună de aruncat.
Un raid al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor în pieţele din Bucureşti a descoperit în ilegalitate şapte vanzatori din zece. Luaţi la întrebări, comercianţii care se joacă cu viaţa noastră reacţionează de parcă n-ar fi făcut nimic. N-au bani să ţină marfa proaspătă!
Femeile ridică din umeri şi caută scuze. Carnea pe care o vând, însă, e departe de a fi un produs numai bun de mâncat. Iar scuzele lor nu ţin boala la distanţă.
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor ne recomandă, chiar dacă ne uităm cu atenţie în portmoneu, mai bine dăm un leu în plus, decât 10 pe medicamente