Cozonacul cu brânză, în topul preferinţelor pentru masa de Paşte
Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba că le-a şi ieşit
De Redactia Observator la 06.04.2015, 20:17Cozonacii cu nucă, şi mai nou, cu brânză sunt în topul preferinţelor pentru masa de Paşte. Cofetarii s-au gândit la o reţetă care să îmbine gustul cozonacului clasic cu cel de pască. Şi, judecând după numărul comenzilor, se vede treaba că le-a şi ieşit
Start la cozonaci. Poate părea devreme, dar, comenzile sunt multe. Până şi cele mai iscusite gospodine au cedat în faţa cozonacilor gata făcuţi.
Vânzările sunt în creştere faţă de anul trecut. Oferta de cozonaci e vastă. Şi hipermarketurile au intrat în horă.
Un cozonac costă între 40 şi 60 de lei, iar pasca în jur de 80 de lei. Cofetarii îţi dau cuvântul de onoare că ingredientele folosite sunt toate naturale. Timpul de coacere nu este de 40 de minute, ci chiar şi de 4 ore.
Cei mai căuaţi cozonaci sunt cei cu nucă şi rahat, dar, vin tare din urmă şi cei cu umplutură de brânză. E o noutate a cofetarilor cu renume, pentru cei care vor să îmbine gustul de cozonac cu cel de pască.