Cu produsele perisabile la vânzare, indiferent de temperatură
Cu banii în buzunar şi cu alimentele în soare, vânzarea merge ca pe roate. Laptele, ouăle şi brânza sunt vândute la tarabe după ce sunt ţinute ore întregi în soare, la o temperatură de peste 34 de grade
De Redactia Observator la 09.06.2014, 20:40- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Cu banii în buzunar şi cu alimentele în soare, vânzarea merge ca pe roate. Laptele, ouăle şi brânza sunt vândute la tarabe după ce sunt ţinute ore întregi în soare, la o temperatură de peste 34 de grade
A venit căldura, au început problemele. Tot mai multe alimente sunt vândute în condiţii improprii, fără să fie ţinute în frigider. Dacă eşti credul, îi crezi pe vânzători pe cuvânt.
Deşi îşi pun sănătatea în pericol, sunt mulţi români care consumă alimente ţinute în căldură. Motivul este clar. Sunt mai ieftine decât cele depozitate corespunzător. De exemplu, dacă în piaţă, doi litri de lapte costă 8 lei, la colţ de stradă se vinde cu 5 lei.
Comercianţii autorizaţi care nu depozitează marfa în condiţii corespunzătoare riscă amenzi între 2.000 şi 10.000 de lei.