De Crăciun se taie un milion de porci
Crăciunul se apropie, iar cumpărăturile sunt în toi. Produsele făcute după reţete moştenite de la bunici sunt la mare căutare. Încă doi producători au intrat astăzi în rândul celor cu atestat tradiţional şi au venit în Capitală cu cele mai savuroase preparate. La loc de cinste au stat cârnaţii din carne de porc şi vită, toba, dar şi păstrăvul afumat.
De Redactia Observator la 18.12.2014, 19:58- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Crăciunul se apropie, iar cumpărăturile sunt în toi. Produsele făcute după reţete moştenite de la bunici sunt la mare căutare. Încă doi producători au intrat astăzi în rândul celor cu atestat tradiţional şi au venit în Capitală cu cele mai savuroase preparate. La loc de cinste au stat cârnaţii din carne de porc şi vită, toba, dar şi păstrăvul afumat.
De azi, toba a primit atestat de produs tradiţional. Şi nu este singurul preparat consumat de români de Crăciun care este recunoscut de Ministerul Agriculturii că respectă reţeta din regiune.
Aprecierea produselor lor se vede şi în buzunarele comercianţilor. INTRA CARTON 1Kilogramul de tobă tradiţională se vinde cu 30 de lei, în timp ce cârnaţii au un preţ de 25 de lei. Vânzările s-au dublat în această perioadă.