În post, pe grătar sfârâie peștele
Până la porc, mâncăm peşte. E dezlegare în Postul Crăciunului. Iar în târguri, sfârâie păstrăvul pe grătar în locul micilor. Pescarii au venit la oraş cu cele mai gustoase reţete. Iar la tarabele lor, s-a stat la cozi
De Redactia Observator la 13.12.2014, 20:59Până la porc, mâncăm peşte. E dezlegare în Postul Crăciunului. Iar în târguri, sfârâie păstrăvul pe grătar în locul micilor. Pescarii au venit la oraş cu cele mai gustoase reţete. Iar la tarabele lor, s-a stat la cozi
E weekend, deci e dezlegare la peşte. Aşa că păstrăvul proaspăt preparat se cumpără pe bandă. Pescăriile au avut, de departe, cel mai mare succes. Cei care nu au putut să cumpere produse din carne, au avut de ales între ton alb, păstrăv, mici din peşte, dar şi alte preparate.
Unii au intrat însă în spiritul Craciunului ceva mai devreme. Pentru ei, cel mai bun peşte e tot porcul. Târgul va fi deschis şi mâine până la ora şase seara.