Mâncarea de Paște, livrată la domiciliu
De cele mai multe ori, în perioada Paştelui, femeile rămân fără timp pentru ele! Asta pentru că trebuie să se împartă între serviciu, curăţenie generală şi să mai şi pregătească bucate tradiţionale.
De Redactia Observator la 30.03.2017, 17:24De cele mai multe ori, în perioada Paştelui, femeile rămân fără timp pentru ele! Asta pentru că trebuie să se împartă între serviciu, curăţenie generală şi să mai şi pregătească bucate tradiţionale.
În doar câteva minute, masa Mihaelei se umple cu de toate. De la feluri principale de mâncare până la desert şi chiar ouă roşii.
Aşa că după o simplă comandă, braşoveanca primeşte... roadele.
Localurile care fac şi catering nu duc lipsă de comenzi. Aşa se face că - în bucătăriile restaurantelor - e forfotă mare.
Ce-i drept, în restaurante, până şi cozonacul se face rapid.
Pachetele oferite de firmele de catering sunt diferite. Preţul lor porneşte de la 260 de lei şi poate ajunge până la aproape 400 de lei, în funcţie de numărul de persoane pentru care se face comanda. Meniul conţine drob de miel, borş cu carne de miel, friptură de miel la tavă, ouă roşii, cozonac, dar şi pască. Fiecare comandă trebuie făcută cu cel puţin 70 de ore înainte de ora livrării.