Antena LIVE

Curs valutar

Video

Meniul de Revelion, livrat la domiciliu. În bucătăriile restaurantelor se fac ultimele pregătiri

Nu avem timp, chef sau pur şi simplu nu suntem maeștri în bucătărie. Nu-i nimic, se ocupă bucătării profesioniști de masa de Anul Nou. Fie că vorbim de produse tradiționale, de preparate sofisticate sau de mâncare vegană, toate acestea pot fi comandate de la restaurantele care în anii trecuţi organizau petreceri cu mese festive de Revelion. 

De la 29.12.2020, 22:34
WhatsApp
Vezi și:

Toate bunătăţile sunt la un click distanță și sunt preparate proaspăt pentru a ajunge acasă la clienți chiar înainte de miezul nopţii.

Tochitură, salată de beouf, răcituri, sarmale, peşte, prăjituri sau plăcinte, şi lista poate continua. Toate bunătăţile le găsim în bucătăria unui restaurant din Bucovina. 

Mai este puţin până la trecerea dintre ani, iar pregătirile sunt în toi.

Anişoara Rotaru, administrator: ”La masa festivă vor fi antreul rece, format din preparate, brânzeturi tradiţionale, rulade de casă, un antreu cald, format dintr-un preparat de curcan, peşte, o friptură de vită şi desert tradiţional”.

Meniu variat, la un click distanță

Meniul poate varia în funcţie de preferinţele clienţilor, dar cele mai cerute sunt produsele tradiţionale precum ciulama de hribi şi celebrele plăcinte poale-n brâu.

Cotletul de porc afumat, pastrama de vită, cârnaţii şi slănina sunt doar câteva dintre preparatele care trebuie să fie gata din timp.

Bogdan Boşca, bucătar: ”Am pregătit afumăturile, acuma scoase din afumătoare, pentru turiştii noştri, pentru următoarele zile, la pachet”.

Preparate vegane pentru masa de Revelion

Iar pentru cei care exclud carnea din preparatele de sărbători, administratorii restaurantelor vegane au meniul pregătit.

Alin Opincaru, administrator restaurant: ”Avem variante de burgeri care sunt la gust 1 la 1 cu carnea normală. Toate produsele clasice: sarmale, salate de boeuf, chiftele. În rest, toată gama de pateuri din seminţe, o tartă de praz cu ciuperci de exemplu, icre de amarant, falafel, chiar şi sushi”.

Şi în Suceava, restaurantele au început deja să pregătească meniul pentru Revelion, pe care să-l trimită la pachet clienţilor.

Florin Asandului, bucătar restaurant Suceava: ”Aici pregătim tocăniţele. Avem răciturile la fiert, sărmăluţele, deja am pus varza la desărat, deja trebuie să le învârtim. Am pregătit friptura de purcel care va intra la cuptor, va sta peste noapte, ca să fie cât mai fragedă. Am luat şi am marinat puii”.

La un restaurant din Suceava, o masă festivă de 4 persoane - formată din aperitiv, felul 2 şi felul 3 - costă între 300 şi 600 de lei.

Andreea Petrescu

A început ca o joacă în urmă cu aproape 20 de ani și s-a transformat repede în meserie. Undeva pe parcurs a devenit pasiune și chiar o boală pe care nu vreau să o vindec. ...

revelion meniu observator19 romania suceava
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Singura propoziție din limba română care se citește la fel din ambele capete....
Fanatik.ro
Publicat 16.02.2025
Momentul în care un canoist a fost prins în gură și apoi scuipat de o balenă...
spotmedia.ro
Publicat 14.02.2025
Zelenski: Rusia se pregătește să trimită 100.000 de soldați în Belarus,...
spotmedia.ro
Publicat 13.02.2025
Iluzie optică virală | În această imagine sunt 4 lei, nu doar 2. Găsiți-i pe...
Gandul
Publicat 16.02.2025
Care este probabilitatea ca asteroidul Bennu să lovească Pământul şi să...
Adevărul
Publicat 16.02.2025
Laurențiu Reghecampf a cerut-o în căsătorie Corina Caciuc! Cum a reacționat...
A1
Publicat 16.02.2025
Horoscopul zilei de 17 februarie 2025. Racii sunt sfătuiți să gândească...
CaTine
Publicat 16.02.2025
Ce ținute poartă Alexandru Papadopol și Cristiana Luca la nunta lor! Actorul...
spynews.ro
Publicat 14.02.2025
Începe procesul Simonei Halep la New York! Avocații româncei au obținut o...
GSP
Publicat 11.02.2025
Care sunt cele mai „inutile” facultăți din România. Cu greu îți găsești...
Click.ro
Publicat 15.02.2025
Singurul mamifer cu sânge rece a uimit experții. Creatura neobișnuită a...
Useit
Publicat 16.02.2025
O celebră influenceriță a murit la doar 28 de ani. Fanii, în stare de șoc
Redacţia.ro
Publicat 13.02.2025
Schema banală prin care contabila și casiera au furat 360.000 de lei din bugetul...
libertatea.ro
Publicat 16.02.2025
Sam Asghari a vorbit despre relația lui cu Britney Spears. Cei doi s-au cunoscut...
ZU
Publicat 16.02.2025
Rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde
Hello taste
Publicat 12.02.2025
Cum să sprijini copilul prin validarea emoțiilor sale
Deparinti
Publicat 15.02.2025
Fiica regretatei Lorena Rojas are 11 ani. Cum a crescut Lucianna alături de sora...
Happy
Publicat 14.02.2025
Cine este și cum arată iubita lui Ilie Bolojan: Ce salariu are președintele...
BZI
Publicat 12.02.2025
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Rinita alergică sau „febra fânului”. Cauze, simptome și tratament
Medicool
Publicat 16.02.2025