Antena LIVE
Video

Meniul de Revelion, livrat la domiciliu. În bucătăriile restaurantelor se fac ultimele pregătiri

Nu avem timp, chef sau pur şi simplu nu suntem maeștri în bucătărie. Nu-i nimic, se ocupă bucătării profesioniști de masa de Anul Nou. Fie că vorbim de produse tradiționale, de preparate sofisticate sau de mâncare vegană, toate acestea pot fi comandate de la restaurantele care în anii trecuţi organizau petreceri cu mese festive de Revelion. 

De la 29.12.2020, 22:34

Toate bunătăţile sunt la un click distanță și sunt preparate proaspăt pentru a ajunge acasă la clienți chiar înainte de miezul nopţii.

Tochitură, salată de beouf, răcituri, sarmale, peşte, prăjituri sau plăcinte, şi lista poate continua. Toate bunătăţile le găsim în bucătăria unui restaurant din Bucovina. 

Mai este puţin până la trecerea dintre ani, iar pregătirile sunt în toi.

Anişoara Rotaru, administrator: ”La masa festivă vor fi antreul rece, format din preparate, brânzeturi tradiţionale, rulade de casă, un antreu cald, format dintr-un preparat de curcan, peşte, o friptură de vită şi desert tradiţional”.

Meniu variat, la un click distanță

Meniul poate varia în funcţie de preferinţele clienţilor, dar cele mai cerute sunt produsele tradiţionale precum ciulama de hribi şi celebrele plăcinte poale-n brâu.

Cotletul de porc afumat, pastrama de vită, cârnaţii şi slănina sunt doar câteva dintre preparatele care trebuie să fie gata din timp.

Bogdan Boşca, bucătar: ”Am pregătit afumăturile, acuma scoase din afumătoare, pentru turiştii noştri, pentru următoarele zile, la pachet”.

Preparate vegane pentru masa de Revelion

Iar pentru cei care exclud carnea din preparatele de sărbători, administratorii restaurantelor vegane au meniul pregătit.

Alin Opincaru, administrator restaurant: ”Avem variante de burgeri care sunt la gust 1 la 1 cu carnea normală. Toate produsele clasice: sarmale, salate de boeuf, chiftele. În rest, toată gama de pateuri din seminţe, o tartă de praz cu ciuperci de exemplu, icre de amarant, falafel, chiar şi sushi”.

Şi în Suceava, restaurantele au început deja să pregătească meniul pentru Revelion, pe care să-l trimită la pachet clienţilor.

Florin Asandului, bucătar restaurant Suceava: ”Aici pregătim tocăniţele. Avem răciturile la fiert, sărmăluţele, deja am pus varza la desărat, deja trebuie să le învârtim. Am pregătit friptura de purcel care va intra la cuptor, va sta peste noapte, ca să fie cât mai fragedă. Am luat şi am marinat puii”.

La un restaurant din Suceava, o masă festivă de 4 persoane - formată din aperitiv, felul 2 şi felul 3 - costă între 300 şi 600 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

revelion meniu observator19 romania suceava
Întrebarea zilei
V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Singura gară din țară care a fost construită ca o insulă. Deservea două...
Fanatik.ro
Publicat 18.05.2024
Ce trebuie să știe toți românii care returnează ambalaje SGR. Este obligația...
Fanatik.ro
Publicat 18.05.2024
Curând vom fi martorii unui eveniment unic în viață
spotmedia.ro
Publicat 14.05.2024
Adevărul despre CEL MAI CONSUMAT aliment de români! Doctorul Vlad Ciurea:...
Gandul
Publicat 18.05.2024
Cum recrutează Moscova refugiați ucraineni pentru acte de sabotaj peste hotare....
Adevărul
Publicat 18.05.2024
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această...
A1
Publicat 10.05.2024
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate...
CaTine
Publicat 18.05.2024
Cum se simte premierul Robert Fico, după ce a fost împușcat de cinci ori. Noi...
spynews.ro
Publicat 18.05.2024
Atenție, imagini dure! Cea mai frumoasă prezentatoare, desfigurată înaintea...
GSP
Publicat 18.05.2024
Cel mai mare viciu al Mariei Cârneci. Interpreta de muzică populară nu s-a...
Click.ro
Publicat 18.05.2024
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu...
Useit
Publicat 18.05.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini...
Redacţia.ro
Publicat 16.05.2024
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un...
libertatea.ro
Publicat 18.05.2024
Kelly Clarkson a dezvăluit că pierderea ei în greutate este rezultatul...
ZU
Publicat 18.05.2024
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Hello taste
Publicat 18.05.2024
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți...
Deparinti
Publicat 18.05.2024
Noi reguli pentru țăranii care vând în piețe. ”Eram doctori...
ziare.com
Publicat 16.05.2024
William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă...
Happy
Publicat 16.05.2024
Mâncare procesată și ultraprocesată. Ce alimente intră în aceste categorii...
Medicool
Publicat 18.05.2024
VIDEO | Soţia lui Băluţă a surprins şi reporterul cu ce a spus în interviu,...
orangesport.ro
Publicat 12.05.2024