Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Vremea de Revelion: atmosferă caldă şi la propriu, şi la figurat

Sunt anunţate temperaturi pozitive în toată ţara, cuprinse între 0°C în depresiunile din Transilvania şi 9°C pe litoral. Chiar şi aceste valori nocturne sunt mai mari decât temperaturile maxime normale pentru o zi de început de an.

De Simona Căpşună la 29.12.2020, 17:15
Vezi și
  • Vremea ca de final de martie va continua şi în noaptea dintre ani

Dacă vă gândiţi că puteţi ieşi la miezul nopţii afară într-o ţinută mai lejeră, trebuie să vă schimbaţi planul pentru că sunt anunţate ploi în mare parte a ţării, chiar insistente în regiunile vestice, nordice şi centrale. De ninsori nu poate fi vorba decât la altitudini foarte mari, de peste 1700 m, pentru că şi în staţiunile montane vor fi temperaturi ridicate de Revelion.

Stâna de Vale: -2°C (noaptea) ... 1°C (ziua) – lapoviţă

Sinaia cota 1500m: -3°C (noaptea) ... 0°C (ziua) – nori

Predeal: -1°C (noaptea) ... 2°C (ziua) – nori

Semenic: -5°C (noaptea) ... -1°C (ziua) – fulguieli

Rânca: -3°C (noaptea) ... 0°C (ziua) – nori

Păltiniş: -3°C (noaptea) ... 2°C (ziua) – nori

Straja: -3°C (noaptea) ... 0°C (ziua) – nori

prognoza meteo 1 ianuarie

Vremea pe 1 ianuarie 2021

Observator

În prima zi a anului 2021, vom avea în continuare sentimentul că este primăvară. Termometrele vor indica la prânz între 4°C şi 12°C, la fel ca într-o zi de martie. Totuşi, soarele nu va fi generos peste tot. În nordul, în nord-vestul şi în centrul ţării vor fi ploi şi lapoviţă în zonele mai joase şi ninsori, în cele înalte, iar vântul va avea intensificări.

Vremea anormal de caldă va bate în retragere cu cât ne apropiem de Bobotează, dar anul viitor tradiţionalul ger va lipsi din majoritatea regiunilor. Totuşi, ploile şi ninsorile se vor înmulţi, iar temperaturile vor tinde spre cele normale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea de Revelion: atmosferă caldă şi la propriu, şi la figurat