Antena LIVE

Curs valutar

Video

Moda restaurantelor cu un singur preparat principal, reinventat în zeci de alte rețete. Trendul a început odată cu burgerii

Moda restaurantelor nişate din străinătate i-a inspirat şi pe români. Antreprenorii deschid tot mai multe localuri care au un singur preparat principal pe care îl reinventează în zeci de alte rețete. Ciorbării, pastrami bar-uri, costelării, ateliere de tarte sau clătitării sunt doar câteva exemple de businessuri cu o clientelă în continuă creştere. 

De la 05.02.2022, 21:10
WhatsApp
Vezi și:

Cristina Pană conduce un fast food în Bucureşti. A reuşit să transforme un aliment de bază într-un meniu diversificat, pe gustul tuturor.

Cristina Pană, fondator restaurant: Am vrut să fim inediţi, am reuşit prin a pune un ouşor pe plită şi a vedea cât de uşor se face, şi de acolo a venit inspiraţia. E proteic, ţine de foame şi de la bebeluşi oul a fost mereu în meniu şi atunci am vrut să mergem pe această idee. 

Maki şi-a gasit inspiraţia în bucătăria texană. Dar totul a început în bucătăria proprie, cu un cuptor mic si mulţi prieteni care veneau sa îi încerce preparatele. 

Maki Kukunesh, patron restaurant: Uşor am reuşit să ducem această pasiune într-o locaţie în care toată lumea să poată să guste şi să se bucure de ceea ce facem. Vedeta noastră pot să zic este brisket. pieptul de la vită. Găsim cel mai greu marfă bună pentru brisket. Între 12 şi 14 ore poate să dureze doar pe foc, pe lemne de esenţă tare şi este destul de artizanal.

Pe acelaşi subiect

Trendul restaurantelor nişate a început cu burgerii

Alţii au mizat pe clasica ciorbă. Proprietarii acestui business au ajuns să vândă zilnic aproximativ 2000 de porţii de ciorbă în cele 5 locaţii din Capitală. Cele mai cerute ciorbe sunt ciorba de burtă, ciorba de perişoare şi ciorba rădăuţeană. 

Gabriel Dima, patron lanţ restaurante: În momentul de faţă reţetarul nostru a depăşit 400 de reţete. Avem copii care vin să mănânce ciorbă de perişoare, că e mai bună ca a mamei!

''Mi-aş dori câteodată să-mi iasă aşa gustos!''

Dragoş Panait, consultant HORECA: Este un trend clar că ori ne place un anumit lucru pe care nu-l găsim pe piaţa locala şi atunci căutăm să împrumutăm idei din afară. Se vede că fiecare antreprenor se straduieşte să fie din ce în ce mai bun pe produsul respectiv. 

Trendul restaurantelor nişate a început cu burgerii, în urmă cu aproape 10 ani. 

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

restaurant mancare nisa burgeri ciorba
Întrebarea zilei
Aţi ieşit la lopată în aceste zile?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Stiri Sportive Citește și
Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza. Când scăpăm de ninsori și...
Fanatik.ro
Publicat 19.02.2025
Povestea cu mineralele Ucrainei: O superafacere în stil colonial sau o capcană...
spotmedia.ro
Publicat 19.02.2025
Momentul în care un canoist a fost prins în gură și apoi scuipat de o balenă...
spotmedia.ro
Publicat 14.02.2025
Ce a pățit acest tânăr, după ce a adormit așa în avion. Cum s-a răzbunat...
Gandul
Publicat 19.02.2025
S-au înțeles Putin și cu Trump pentru susținerea lui Georgescu? „O abordare...
Adevărul
Publicat 19.02.2025
Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate despre relația cu Alex Mureșan: „Nu...
A1
Publicat 19.02.2025
Horoscopul zilei de 20 februarie 2025. Berbecii au nevoie de timp pentru ei. Află...
CaTine
Publicat 19.02.2025
„Locul acesta a devenit acasă”. Andrei Perneș de la Mireasa, ultimul mesaj...
spynews.ro
Publicat 19.02.2025
Giovanni Becali nu-l uită pe Chivu: „M-a trădat și urăsc asta”. A...
GSP
Publicat 18.02.2025
Cum să crești ghimbir acasă? Simplu, accesibil și perfect pentru orice...
Click.ro
Publicat 19.02.2025
Asteroidul care „poate distruge orașe” are șanse de 1 la 32 să se izbească...
Useit
Publicat 19.02.2025
O celebră influenceriță a murit la doar 28 de ani. Fanii, în stare de șoc
Redacţia.ro
Publicat 13.02.2025
Tudor Chirilă, reacție dură după mesajul lui Elon Musk despre Călin...
libertatea.ro
Publicat 18.02.2025
Doechii a negat acuzațiile de playback la Premiile Grammy 2025: „Aveam...
ZU
Publicat 19.02.2025
De ce sunt castraveții ambalați în folie de plastic. Motivele la care nu te-ai...
Hello taste
Publicat 17.02.2025
Cum să alegi primul instrument muzical pentru copilul tău
Deparinti
Publicat 19.02.2025
Soția lui Cenk Torun divorțează de celebrul actor. Motivul din spatele deciziei...
Happy
Publicat 19.02.2025
Probleme pentru Lidia Buble! Ce a pățit celebra artistă: „Mi se pare...
BZI
Publicat 19.02.2025
Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, și-a cunoscut actualul...
DIVA
Publicat 23.09.2024
Diferența dintre tipurile de gripă A, B și C. Care este mai grav?
Medicool
Publicat 19.02.2025