Porcii s-au transformat azi, sub cuţit, în cârnaţi, tobă şi jumări
E ziua marilor sacrificii. Ziua în care un milion de porci se transformă în bucate tradiţionale de Sărbători. De Ignat, în toate satele româneşti, s-au ascuţit cuţitele şi s-a pus ţuica la fiert. Ca orice tradiţie, şi arta sacrificării porcului are meşterii ei, care se asigură că suferinţa godacului e scurtă.
De Redactia Observator la 20.12.2013, 21:23- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
A venit ziua în care un milion de porci dispar din coteţ şi se mută în afumătoare! După ultima cină, lui Ghiţă i se spune, cinstit, ce soartă îl aşteaptă. Destinaţia lui - meniul de Crăciun.