EXCLUSIV!!! Shaorma cu aroma de miel stricat
Carnea ramasa de Paste nu se arunca. Se transforma, oricat de veche ar fi. In shaorma sau pastrama. In halele din Bucuresti, reporterii nostri au gasit marfa destula, veche si urat mirositoare. Pe care comerciantii n-o expun, dar o vand bine
De Redactia Observator la 08.05.2013, 19:36Am luat la rand halele cu carne, abia redeschise, din Capitala. Am pretins ca suntem patroni de saormerie si am cerut carne mai veche. Imediat a venit oferta.
Vanzatoarea ne-a adus, din spate, un miel. Mirosul greu umple incaperea. Cu mirodenii puse in carne, clientul habar n-are ce mananca. Doamna a inteles ce cautam, iar cu marfa la vedere, incepe negocierea. Se vinde cu mai mult de 30 de lei kilogramul. Mai exact, mai scump decat s-a vandut carnea de miel de Pasti. Si daca nu cumparam nici noi, exista solutii. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Daca nu in shaorma, in altceva.
In cautarea mielului de Paste, am aflat ca daca ai relatii rezolvi orice. Cine n-are, face rost si tot iti vinde ceva. Dar tine la pret.