Antena Meniu Search
x

Video A apărut aplicaţia care îţi aduce la uşă un valet, gata să se ocupe de orice problemă legată de maşină

Timpul pierdut cu maşina la spălătorie sau în service ar putea deveni istorie. Au apărut valeţii erei digitale, care pot fi chemaţi prin aplicaţie, în orice zi şi la ora stabilită. În plus, există şi asistenţi digitali, care ţin minte în locul şoferilor când expiră toate documentele esenţiale. Sunt aplicaţii dezvoltate la noi în ţară şi care au deja zeci de mii de utilizatori.

de Ioana Matei

la 16.01.2022, 10:05

Vezi și

Aplicaţia este disponibilă în zece oraşe din România

Timp salvat şi o grijă în minus. Asta promite aplicaţia care îţi aduce la uşă un valet, gata să se ocupe de orice problemă legată de maşină.

Alexandru Măciuca - valet: De exemplu, o lăsaţi la aeroport şi vreţi să fie dusă acasă, chemaţi un valet, vă ia maşina de la aeroport şi v-o duce acasă ca să fie în siguranţă. Dacă mergem în service, petrecem jumătate de zi cu siguranţă.

Simplu şi uşor de folosit, aplicaţia este disponibilă în zece oraşe din România. Odată introduse datele de contact, numărul maşinii şi adresa de preluare, poţi alege dintr-o serie de servicii, care pot fi plătite individual sau pe bază de abonament.

Pe acelaşi subiect

Ionuţ Motoi - dezvoltator aplicaţie: Cel mai vândut este abonamentul Confort, în care aveţi două servicii de spălat interior incluse, două servicii de valet, un serviciu de condus maşina la service pentru ITP sau pentru revizie anuală şi două servicii pentru dus maşina la vulcanizare pentru schimbul de roţi. Costă 222 de lei.

Valeţii sunt acreditaţi în urma unei testări de conducere defensivă, iar maşina este preluată şi predată în baza unui proces verbal digital, dar şi asigurată pentru eventuale incidente în trafic. În loc să petrecem o oră cu maşina la spălătorie, valetul va merge cu maşina la spălătorie, iar, în timpul acesta, noi ne putem ocupa de orice altceva.

O altă aplicaţie 100% românească vrea să fie asistentul digital al şoferilor. Aceasta stochează toate datele maşinii şi trimite alerte importante.

Eduard Fogarassy - project manager aplicaţie: Pentru orice expiră legat de maşină. Că vorbim de RCA, ITP, rovinietă, revizie, extinctor, trusă medicală, absolut orice.

Disponibilă gratuit, atât pe iOS, cât şi pe Android

În plus, parteneriatele cu firmele de asigurări permit utilizatorilor să încheie poliţe în mai puţin de un minut, dacă au profilul complet, dar şi să deschidă dosare de daună, în cazul unor accidente uşoare.

Aplicaţia este disponibilă gratuit, atât pe iOS, cât şi pe Android. Anul acesta, vor deveni active şi funcţiile de programare la service, pachete de revizie, servicii de închiriere auto şi tractare. Pentru maşinile electrice, va fi disponibilă şi harta staţiilor de încărcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Auto » A apărut aplicaţia care îţi aduce la uşă un valet, gata să se ocupe de orice problemă legată de maşină