Antena Meniu Search
x

Cel mai prost şofer din lume! A întors într-un tunel cu sens unic şi a condus pe contrasens pe autostradă (VIdeo)

Titlul de 'Cel mai prost şofer din lume' îi revine unui şofer care a reuşit performanţa de a întoarce într-un tunel şi de a conduce pe contrasens pe autostradă.

Titlul de 'Cel mai prost şofer din lume' îi revine unui şofer care a reuşit performanţa de a întoarce într-un tunel şi de a conduce pe contrasens pe autostradă.

Totul s-a întâmplat în Slovacia, acolo unde şoferul aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, ajuns într-un tunel cu sens unic, a întors după ce şi-a dat seama că nu se află pe drumul cel bun.

Fără să realizeze că poate provoca un accident rutier grav, şoferul a întors în tunel şi apoi a condus pe contrasens, pe autostradă, până la un nod rutier, acolo unde a revenit pe drumul cel bun.

Dupa ce a intors in tunel, soferul a condus pe contrasens pe autostrada
Pe acelaşi subiect

A condus pe contrasens, pe o autostradă intens circulată

Momentele de panică au fost surprinse de camerele de supraveghere montate pe autostradă.

Pe imagini se poate observa cum şoferul încurcă tot traficul, respectiv pe şoferii care vin din spate, pentru a întoarce, chiar dacă maşinile continuau să vină cu viteză.

El a ieşit de pe autostrada pe care a circulat pe contrasens la primul nod rutier întâlnit, adică după câţiva kilometri parcurşi în stil periculos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Auto » Cel mai prost şofer din lume! A întors într-un tunel cu sens unic şi a condus pe contrasens pe autostradă (VIdeo)