Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum i-a „salvat” Dacia viața unui jurnalist britanic: „Am reușit mulțumită lui Sandero!”

Jurnalistul britanic Mat Watson a povestit într-unul dintre ultimele sale clipuri pe Youtube cum i-a salvat viața Dacia Sandero. Jurnalist a făcut o analiză în detaliu a autoturismului, „cea mai ieftină mașină disponibilă în Regatul Unit”.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.04.2021 , 16:30

Mat Watson, de la CarWow, a realizat un test drive cu noua Dacia Sandero și și-a intitulat episodul de pe Youtube „Cum mi-a salvat viața cea mai ieftină mașină din Regatul Unit”. Jurnalistul atrage atenția însă că mașina nu este una care și „arată” ieftin.

Nu e cea mai atrăgătoare mașină din lume, dar nu e o mașină cu pretenții! Chiar și versiunea de bază primește lumini de zi LED, ceea ce e chiar impresionant!”, a spus Watson, care s-a declarat impresionat și de scaune pe care le-a comparat cu cele ale unei mașini de peste 40.000 de lire.

Cât costă Dacia Sandero

Articolul continuă după reclamă

Noua Dacia Sandero are un preț de pornire de aproape 8.000 de lire sterline în Regatul Unit. Este suma rezervată versiunii SCe 65 cu motorul de 1.0 litru cu trei cilindri, care dezvoltă 65 de cai putere, și cu echipare Access. Versiunea testată însă, este una superioară, cu echiparea Comfort, transmisie manuală cu șase trepte și rezervor de gaz petrolier lichefiat, care pornește de la 11.995 de lire sterline.

Pe acelaşi subiect

Vechea Sandero arăta ieftin, să fim sinceri. Dar aceasta nu arată așa, cu siguranță! Foarte inteligent cum au integrat aceste inserții textile pe bord. Da, e plastic tare pe bord și pe fețele ușilor. Dar la ce te poți aștepta la acest preț? Am condus recent un Volkswagen Golf cu preț de 40.000 de lire sterline. Iar scaunele vârfului de gamă Golf dădeau senzația că sunt mai ieftine decât cele din Dacia Sandero”, a povestit Watson.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacia Sandero i-a „salvat” viața

În timpul testului, jurnalistul s-a confruntat și cu o probă contracronometru în care a avut șansa să probeze comportamentul Daciei Sandero la drum. 

Am primit un telefon de la doctorul meu care mi-a spus că, dacă ajung la el într-o oră, mă poate vaccina anti-Covid. Sper că cea mai ieftină mașină din Regat îmi va da șansa să mă vaccinez!”, a spus Mat Watson, pornind în goană cu maina pe autostradă, spre o clinică din Londra.

O oră mai târziu, a parcat mașina în fața clinicii și a primit prima doză de vaccin. „Am reușit mulțumită lui Sandero!”, a spus el fericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Auto » Cum i-a „salvat” Dacia viața unui jurnalist britanic: „Am reușit mulțumită lui Sandero!”