Antena Meniu Search
x

Foto Descoperirea făcută de specialiștii RAR, după ce au verificat seria de șasiu a unei Toyota

Specialiștii de la Registrul Auto Român (RAR) recomandă atenție sporită la cumpărarea mașinilor folosite, chiar dacă acestea sunt recomandate de către persoane de încredere.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 17:19

mașină Toyota
Descoperirea făcută de specialiștii RAR, după ce au verificat seria de șasiu a unei Toyota - Registrul Auto Român

"Atenție la autovehiculele utilizate pe care le cumpărați, chiar dacă pare că provin de la vânzători de încredere și au dată de fabricație recentă! Sfatul vine de la colegii noștri de la RAR Călărași, care au descoperit în timpul efectuării procedurilor pentru eliberarea CIV un autovehicul susceptibil a fi furat", au transmis cei de la Registrul Auto Român, pe pagina de Facebook.

Nereguli cu mașina, după verificarea în sistemul EUCARIS

După o investigațe amănunțită, specialiștii auto au descoperit că peste seria de șasiu autentică fusese atașată una cu date false.

"Inginerul care desfășura activitatea a intuit că este ceva în neregulă cu mașina, una fabricată în anul 2021, după ce a simțit că textura hârtiei pe care erau tipărite documentele era neconformă cu caracteristicile din țara de proveniență a vehiculului. Verificarea în sistemul EUCARIS a întărit suspiciunea, iar inspectarea amănunțită a confirmat bănuiala colegului nostru: peste seria de șasiu autentică era atașată o plăcuță gravată cu date nereale", se mai arată în postare.

Angajații RAR au sesisat organele de poliție cu privire la situația respectivului vehicul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Descoperirea făcută de specialiștii RAR, după ce au verificat seria de șasiu a unei Toyota