Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Fisuri în asfalt, pe Valea Oltului, la o săptămână după ce drumul s-a surpat în aceeași zonă. Trafic restricționat pe sensul pe sensul Vâlcea - Sibiu

Atenţie, şoferi! Se circulă cu dificultate pe Valea Oltului, unde, aseară, au fost instituite restricții de circulație între localitățile Lazaret și Boița, din județul Sibiu. În zonă au apărut fisuri în asfalt și pe acostament pe sensul Vâlcea - Sibiu. Astfel, traficul se desfăşoară semaforizat şi pe o singură bandă.

De Redactia Observator la 02.02.2023, 08:18
Vezi și

Circulaţia a fost restricţionată pe o singură bandă, miercuri seara, pe DN7 - Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri apărute la partea carosabilă şi acostamentul şoselei. În zona unde a fost amplasat semaforul, şoferii pot circula cu o viteză maximă de 30 km/oră. 

Fisuri în asfalt, restricţii de trafic pe Valea Oltului

"Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Lazaret şi Boiţa (judeţul Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+670 şi 246+850, traficul a fost restricţionat la o bandă şi se desfăşoară semaforizat ca urmare a apariţiei unor fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea - Sibiu", a transmis IPJ Sibiu.

Tot acolo au mai fost restricţii şi în urmă cu mai bine de o săptămână, din cauza unei surpări apărute în zona taluzului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Fisuri în asfalt, pe Valea Oltului, la o săptămână după ce drumul s-a surpat în aceeași zonă. Trafic restricționat pe sensul pe sensul Vâlcea - Sibiu