Antena Meniu Search
x

Circulație blocată pe Valea Oltului, în zona localității Lazaret. Un copac a căzut pe carosabil

Circulația rutieră între Oltenia și Transilvania, pe DN 7 - Valea Oltului, este blocată duminică din cauza unui copac care a căzut pe carosabil și care blochează complet drumul.

Valea Oltului
Circulație blocată pe Valea Oltului, în zona localității Lazaret. Un copac a căzut pe carosabil - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit Poliției Sibiu, traficul rutier blocat total pe DN 7 - Valea Oltului, din cauza unui copac căzut pe carosabil în zona localității sibiene Lazaret, la km. 241. Copacul a căzut în apropiere de limita cu județul Vâlcea. Nu sunt semnalate victime sau pagube materiale.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 241, în zona localității Lazaret, județul Sibiu, un copac a căzut pe partea carosabilă, acroșând și fire de înaltă tensiune. Nu sunt persoane rănite și nici autovehicule avariate. Circulația rutieră este oprită în ambele direcții, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea normală a traficului în 60 de minute", a transmis centrul INFOTRAFIC, în jurul orei 15:10.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Circulație blocată pe Valea Oltului, în zona localității Lazaret. Un copac a căzut pe carosabil