Antena Meniu Search
x

Video Spectacol şi adrenalină la cel mai mare concurs de off-road din ţară. Uniţi de aceeaşi pasiune, 140 de piloţi au turat motoarele în liniştea pădurii de lângă Seini

Cel mai mare concurs de offroad din ţară, organizat în acest weekend în Maramureş, a adunat 140 de piloţi din toate colţurile României. Uniţi de aceeaşi pasiune, s-au aliniat la start şi au apăsat pedala de acceleraţie pe un traseu extrem de dificil prin pădure.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.05.2021, 22:22

Vezi și

În liniştea pădurii de lângă Seini răsună zgomotul motoarelor turate la maximum. Traseul are doar cinci kilometri dar e plin de obstacole şi provocări. În plus, cursa e strânsă.

Traseul de cinci kilometri a fost extrem de dificil

Pe margine, piloţii au avut susţinători: ”Nu mai da în spate! Virează dreapta, virează dreapta şi dă-i glonţ în sus către ăla verde!”

Spectatori: ”Se simte o legătură foarte strânsă între toţi participanţii, chiar dacă e o competiţie până la urmă. E un traseu greu, chiar foarte greu şi între participanţi e un timp foarte scurt”.

Pe acelaşi subiect

Pilot: ”Îmbinăm adrenalina cu plăcerea automobilistică, e perfect!”

Piloţii şi-au testat îndemânarea dar şi limitele maşinilor.

Sorin Câmpean, pilot: ”Adrenalină, frumos. Cu mici pagube, cu un parbriz, cu o oglindă, un stop, dar frumos, chiar foarte frumos. Un traseu dificil, dar l-am dus la bun sfârşit”.

Vasile Bine, copilot: ”Destul de dificil, dar l-am parcurs destul de repede. 3 minute şi 10. Trebuie să ai maşină bună ca să termini un traseu”.

140 de piloți și-au pus la încercare îndemânarea, la competiția de la Seini

Anul acesta, competiția de offroad a adunat un număr record de participanţi 140 faţă de cel mult 100 în alţi ani.

Călin Rus, organizator: ”Avem echipaje din ţară, care vin de la cluburile de amator, cluburi profesionale, avem campioni naţional, vicecampioni naţionali, avem campioni în devenire care trag tare pentru titlu, plus tot ce înseamnă amatori. Încercăm să facem o pepinieră pentru offroad care să se lanseze de anul viitor în campionatul naţional”.

Cel mai tânăr participant are numai 16 ani şi s-a înscris în cursă alături de tătăl lui. Iar titlul de cel mai bun copilot îi aparţine unei fete de numai 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Auto » Spectacol şi adrenalină la cel mai mare concurs de off-road din ţară. Uniţi de aceeaşi pasiune, 140 de piloţi au turat motoarele în liniştea pădurii de lângă Seini