Antena Meniu Search
x

Un şofer de 60 de ani care voia permis pentru camioane a venit beat la examenul auto

Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a prezentat în stare de ebrietate la examenul auto pentru obţinerea permisului de conducere categoria C. 

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 13:47

Un şofer de 60 de ani care voia permis pentru camioane a venit beat la examenul auto
Un şofer de 60 de ani care voia permis pentru camioane a venit beat la examenul auto - IPJ Dolj

Un bărbat de 60 de ani din Dolj nu a mai apucat să îşi ia permisul de conducere categoria C, pentru că s-a prezentat în stare de ebrietate chiar la examenul practic. 

Agentul de poliţie cu care dădea examenul pentru obţinerea permisului a simţit că bărbatului îi miroase gura a alcool, astfel că a dispus testarea lui cu aparatul etilotest. Nu mare i-a fost surprinderea când au văzut că şoferul era în stare de ebrietate.

Şoferul a picat examenul şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge.

Ce alcoolemie avea bărbatul venit la examenul auto

Pe acelaşi subiect

"Astăzi, 08 august 2022, în jurul orei 9:30, un polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj a constatat că un candidat cu vârsta de 60 ani, din comuna Perișor, județul Dolj, emana halena alcoolică în timpul examinării practice pentru obținerea permisului de conducere categoria C. 

Candidatul a fost testat  cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge. 

Candidatul a fost declarat respins la proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria C", a anunţat Instituţia Prefectului - Judeţul Dolj

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Auto » Un şofer de 60 de ani care voia permis pentru camioane a venit beat la examenul auto