Antena Meniu Search
x

Patru poliţişti s-au chinuit să bage un bărbat beat în maşină, iar el a ieşit pe partea cealaltă. Totul, în huiduielile localnicilor

Mai mulți polițiști au fost huiduiți, la Orăștie, în momentul în care au încercat să conducă un bărbat beat turtă la secție. Oamenii legii s-au chinuit zeci de secunde să-l bage în autospecială, însă individul a ieșit pe partea cealaltă. 

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 14:59

Vezi și

Scandal pe o stradă din Orăștie, unde un echipaj de poliție a intervenit în urma unor apeluri abuzive la 112, efectuate de un bărbat aflat sub influența alcoolului. În momentul în care oamenii legii au sosit la fața locului și l-au încătușat pe individ, martorii ieșiți în stradă au început să-i huiduie și să-i înjure: "Criminalilor, hoților, omorâți oameni. Asta e Poliția de la Orăștie, voi sunteți criminalii de la Orăștie. L-ai omorât cu bătaia".

"Vor să mă ia cu forța, să mă omoare. Am nevoie de ambulanță și de mascați", este reacția hunedoreanului încătușat, în timp ce polițiștii încearcă să-l conducă la autospecială.

Zeci de secunde, patru agenți se chinuie să-l bage pe bărbat în mașină. Când reușesc să închidă portiera, individul iese pe partea cealaltă, iar polițiștii se chinuie din nou să-l imobilizeze. În cele din urmă, autospeciala pornește spre secție... cu tot cu scandalagiu pe bancheta din spate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Patru poliţişti s-au chinuit să bage un bărbat beat în maşină, iar el a ieşit pe partea cealaltă. Totul, în huiduielile localnicilor