Antena Meniu Search
x

Video 20.000 de lei de la stat pentru românii care vor să-şi instaleze panouri fotovoltaice. Înscrierile încep în decembrie

Cu facturi uriaşe la utilităţi, tot mai mulţi români caută să-şi producă singuri energie. Din decembrie, cei interesaţi pot primi de la stat 20.000 de lei pentru a-și instala acasă panouri fotovoltaice.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 21:42

Vezi și

Se pot înscrie proprietarii de case care vor să-şi monteze pe acoperiș sau în curte panouri solare. 20.000 de lei dă statul, iar 2.000 de lei trebuie să plătească beneficiarul. Fondurile totale, rămase nedistribuite, sunt de 280 de milioane de lei. Cele 6 panouri cu o putere instalată de 3 kW vor genera anual energie totală de aproximativ 4000 kW, ceea ce înseamnă o producție medie de 300 kWh/lună. Variază în funcție de zona geografică şi de anotimp. 

Bani pentru panouri fotovoltaice. Înscrierile încep în decembrie

Pentru cei interesaţi, primul pas este să contacteze un instalator de panouri solare aprobat şi apoi să pregătească documentele necesare pentru înscriere, care începe din decembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » 20.000 de lei de la stat pentru românii care vor să-şi instaleze panouri fotovoltaice. Înscrierile încep în decembrie