Antena Meniu Search
x

ANAF a publicat "Lista Albă", cu 571.300 de români. Cine se află pe ea

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, în premieră, "Lista Albă" pe care se află 571.300 de români, selectaţi în baza unor crierii de ordin financiar. Documentul poate fi consultat online şi va fi actualizat trimestrial.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 16:03

ANAF a publicat "Lista Albă"
ANAF a publicat "Lista Albă"

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat prima listă a contribuabililor care nu au datorii. Documentul cuprinde 571.300 de persoane juridice care şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată.

"ANAF publică pe portalul propriu prima listă a contribuabililor persoane juridice care nu au obligaţii restante, aferentă trimestrului III al anului curent. Lista cuprinde un număr de 571.300 de contribuabili persoane juridice care şi-au declarat şi achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi care nu figurează în evidenţele fiscale cu obligaţii bugetare restante", a anunţat instituţia pe pagina de Facebook.

"Lista Albă" publicată de ANAF

Lista, care poate fi consultată AICI, cuprinde denumirea contribuabilului şi codul de identificare fiscală şi este ordonată alfabetic. Totodată, există opţiunea interogării punctuale a informaţiilor despre fiecare contribuabil după denumirea acestuia. 

ANAF va publica lista contribuabililor persoane juridice care nu înregistrează obligaţii restante, trimestrial, până în ultima zi a primei luni din trimestrul următor celui de raportare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » ANAF a publicat "Lista Albă", cu 571.300 de români. Cine se află pe ea