Antena Meniu Search
x

Autodisciplină în pariuri sportive

Acceptă pierderile - În viață câștigi și pierzi. Indiferent ce faci nu poți avea noroc mereu.

Acceptă pierderile - În viață câștigi și pierzi. Indiferent ce faci nu poți avea noroc mereu. Același lucru este valabil și în cazul diverselor pariuri sportive online pe care le faci la case de pariuri online. Când intri în lumea pariurilor, vei face parte din grupul pariorilor, iar viitorul succes va depinde în primul rând de modul în care te apropii de el. Dacă ești în căutarea unei distracții de week-end, ca o persoană care se bucură de un pahar de vin ocazional, totul va fi mai ușor.

Nu te vei îmbogăți din diverse pariuri online, de fapt va fi destul de greu să câștigi. Dar eventualele câștiguri de la diferitele case de pariuri vor fi mai importante pentru tine și pierderile vor fi acceptabile. Dar, problemele reale apar când îți propui să învingi casele de pariuri.

Învață să te autocontrolezi și să joci responsabil, căci, în caz contrar, vei avea doar de pierdut. Trebuie să înțelegi că niciodată nu vei putea învinge casele de pariuri. Acestea întotdeauna vor fi cu un pas înaintea ta. Dacă nu joci responabil, singurul vinovat ești tu. Nimic nu se compară cu o zi proastă. Dar există posibilitatea să ai parte și de o astfel de zi.

Nu începe să-ți minți familia și prietenii, și chiar pe tine însuți. Nu schimba metode, sisteme și modalitățile de plată. Nu îți va fi mai bine. Dacă vrei să fii un parior de succes trebuie să accepți un adevăr dureros, așa cum uneori poți câștiga, așa poți să și pierzi.

Schimbă modul de a gândi

Pentru a evita prima capcană, trebuie să nu te gândești că te vei îmbogăți într-un timp scurt. Casele de pariuri nu îți sunt prietene. Din echipa lor fac parte adevărați profesioniști. Când tu câștigi, ele pierd. Nu este rușinos să eșuezi. Dar, dacă vrei să câștigi, trebuie să fii mai bun ca ele. De aceea, trebuie să muncești mult. Apoi, treptat, pierderea se va diminua. Prima sarcina a ta este să eviți înfrângerile. Dacă după un sezon soldul tău nu este negativ, meriți aplauze. Doar atunci te poți considera un bun parior și te poți gândi la profitul pe termen lung. Drumul până aici nu este deloc ușor sau scurt. 99% din cei care pariază nu ajung la acest nivel. Cealaltă opțiune este să pariezi doar pentru a te distra.

Stabilește-ți un buget mic pentru pariuri online, pierderile nu te vor afecta, iar câștigurile te vor face să te simți bine. Cu alte cuvinte, pariază cât îți permiți să pierzi.

Fii calm și stăpân pe sine

Există o mare diferență între starea de spirit a unui câștigător și cea a unui pierzător. Câștigurile îi fac pe cei care pierd să se simtă puternici și încrezători. Fac pariuri mai mari și în felul acesta le returnearză profitul caselor de pariuri. Continuă să parieze și să aibă ghinion. Unii pariori nu pot îndura pierderile, fiecare pierdere e o mică tragedie. Mulți merg pe ideea totul sau nimic. Contul se golește și dau faliment. Doar puțini dintre pariori își dau seama că problema nu o reprezintă metodele lor, ci mentalitatea. Spre deosebire de aceștia, câștigătorul își acceptă câștigurile și pierderile mai stăpân pe sine. Știe că este bun și că munca sa va fi răsplătită mai devreme sau mai târziu. Sezonul este lung, iar un pariu eșuat nu reprezintă o problemă.

Perioade oscilante de câștig și pierdere

Perioadele oscilante de câștig și pierdere sunt lucruri foarte comune în cazul pariurilor sportive. Chiar și profesioniștii se confruntă cu ele. Când un parior câștigă câteva pariuri la rând, se consideră de neoprit. El va mări mizele, va risca mai mult și curând va înapoia banii caselor de pariuri. Când pierde, pariorul nu se simte bine, demnitatea îi este afectată. În cazul în care ai un weekend rău, uită de el. Se întâmplă. Fii tare și așteaptă următoarea rundă a ligii tale favorite. Dacă ai rămas fără bani, nu împrumuta bani și nici nu vinde diverse lucruri ca să poți paria. Amintește-ți că trebuie să pariezi doar cât îți pemiți să pierzi. Decide câți bani poți paria zilnic. Ar trebui să pariezi în jur de 5-10% din buget. Îi poți folosi pe toți la un pariu sau îi poți folosi pentru câteva pariuri mici.

Dacă cheltuiești întregul buget într-o zi, nu te atinge de bugetul pentru ziua următoare. Autodisciplina este la fel de importantă ca și prezicerea rezultatului jocului. Cercetează fiecare joc în parte și nu te gândi la statistici când iei decizii despre pariuri. Impulsivitatea nu îți este de ajutor. Ține minte, totul depinde de tine.

Dacă vrei să te informezi cum se cuvine, intră pe biletu-zilei.com și 10pariuri.ro. Aici vei găsi ponturi pariuri fotbal și predicții tenis. Aici vei putea citi și biletul zilei fotbal. De asemenea, vei afla în ce casino online poți juca păcănele online. Succes!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Autodisciplină în pariuri sportive