Antena Meniu Search
x

Video "Avem apă, toaletă. Până şi duş". Zone noi de servicii pe Autostrada Soarelui, după 10 ani de aşteptare

Veşti bune pentru şoferi. Două noi spaţii moderne de servicii au fost deschise pe Autostrada Soarelui. Acestea sunt amplasate pe sectorul Cernavodă-Constanţa, un tronson de 60 de kilometri inaugurat în urmă cu 10 ani şi care era lipsit total de astfel de facilităţi. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.07.2022, 09:47

Vezi și

Cele două noi spaţii de servicii au fost date în folosinţă marţi.

Acestea sunt dispuse pe ambele sensuri de mers, în zona localităţii Murfatlar, pe A2, şi au o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne. 

Andreea Filip, reporter Observator: La 10 ani de la inaugurarea tronsonului Constanţa - Cernavodă există un spaţiu de servicii complete. Vorbim despre distribuţie carburant, staţii pentru maşinile electrice sau chiar duşuri publice. 

Pentru şoferi, vestea deschiderii noilor spaţii a fost îmbucurătoare. Cele peste 100 de locuri de parcare, toaletele şi duşurile publice, dar şi spaţiile comerciale sunt extrem de folositoare, mai ales în toiul verii, când pe A2 se circulă intens. 

Pe acelaşi subiect

Sunt binevenite, vă daţi seama. Nu poţi să mergi pe autostradă 50, 60 kilometri şi să nu ai un spaţiu de serviciu, un peco, o ceva.

Pare că e ok. Să îmi iau o apă, o cafea. 

Zonele de servicii de pe A2, o gură de oxigen pentru şoferi

Noua parcare deschisă a fost ca o ca o gură de oxigen pentru un şofer de TIR, după ce camionul i s-a defectat pe autostradă.

Pompa de apă de la maşină.   

Se mai întâmplă. Dacă nu era refugiul, ce făceaţi?

Rămâneam pe banda de urgenţă, unde să mă duc? Dar e ok. Avem apă, toaletă. Până şi duş. 

Cele două zone de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR şi o companie petrolieră. Tot în baza unor conctracte de concesiune vor fi deschise, în următoarea perioadă, alte 6 noi spaţii de servicii şi între Sibiu şi Nădlac, pe Autostrada 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » "Avem apă, toaletă. Până şi duş". Zone noi de servicii pe Autostrada Soarelui, după 10 ani de aşteptare