Antena Meniu Search
x

BLACK FRIDAY 2017. Un mare retailer din România a dat startul reducerilor! CÂND este Black Friday 2017 în România

Fenomenul Black Friday va cuprinde din nou România. Un mare retailer din țară a dat startul reducerilor, deși Black Friday 2017 va avea loc în 17 noiembrie.

Fenomenul Black Friday va cuprinde din nou România. Un mare retailer din țară a dat deja startul reducerilor, deși Black Friday 2017 va avea loc în 17 noiembrie.

Evenimentul Black Friday a ajuns la cea de-a șaptea ediție în România, după ce, în 2011, eMag a organizat pentru prima dată Vinerea Neagră în țara noastră.

Când e Black Friday 2017 în România

De această dată, eMAG a anunțat că cel mai așteptat eveniment de shopping al anului va fi organizat pe data de 17 noiembrie.

Pe acelaşi subiect

Compania promite aproximativ două milioane de produse în ofertă. „De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții“, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Flanco a dat startul reducerilor de Black Friday

Iată însă că un mare retailer din România a dat deja, astăzi, startul reducerilor de Black Friday, anunțând reduceri de până la 80% pentru toate produsele din portofoliu.

Black Friday la Flanco a început astăzi, în jurul orei 00:40, şi va ţine până la miezul nopţii.

Black Friday 2017 in Romania

Cine participă la Black Friday

Ca în fiecare an, numărul companiilor care participă la Black Friday crește. Astfel, în 2017, peste 4.000 de parteneri din Marketplace vor oferi reduceri pentru cei interesați.

VEZI AICI LISTA MAGAZINELOR

Și sunt destui interesați, după cum o arată un studiu realizat de Kantar Millward Brown după ediția de anul trecut a Black Friday. Cifrele au arătat că 94,3% din populația cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani auzise de Black Friday. Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online: de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

Ca și în anii precedenți, e de așteptat că vor fi și magazine care fac Black Friday 2017 „tradițional“, adică în ultima vineri din noiembrie, respectiv pe 24 noiembrie. De asemenea, va fi valabil scenariul în care magazinele vor avea două Black Friday, dar cele mai mari reduceri vor fi pe 17 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » BLACK FRIDAY 2017. Un mare retailer din România a dat startul reducerilor! CÂND este Black Friday 2017 în România