Antena Meniu Search
x

Dublu ASASINAT în Târgovişte! Poliţiştii fac PERCHEZIŢII pentru prinderea criminalilor care au EXECUTAT cu sânge rece doi bărbaţi!

Poliţiştii şi procurorii din Târgovişte fac percheziţii la vânătorii şi braconierii din zonă pentru prinderea autorilor dublului asasinat de seara trecută.

Poliţiştii şi procurorii din Târgovişte fac percheziţii la vânătorii şi braconierii din zonă pentru prinderea autorilor dublului asasinat de seara trecută.

Cel mai probabil, anchetatorii vor ridica mai multe arme de vânătoare pentru a descoperi arma crimei. Cei doi bărbaţi executaţi cu sânge rece, noaptea trecută, în apropiere de localitatea Nisipuri, au murit după ce au fost împuşcaţi în cap, gât, piept şi spate cu alice de vânătoare.

CITEŞTE ŞI: A fost prins autorul dublului asasinat de la Târgovişte! Suspectul a fost săltat de Poliţie şi condus la audieri!

Pe acelaşi subiect

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori estea cea a unei duble crime, motiv pentru care dosarul deschis după descoperirea cadavrelor este pentru omor deosebit de grav.

RECOMANDARE - Ultimele clipe ale celor doi bărbaţi asasinaţi într-un câmp cu varză, la Târgovişte. Ar fi fost VÂNAŢI de braconieri, încercând să fugă (VIDEO)

Drept urmare, armele ridicate în urma percheziţiilor vor fi supuse unor expertize balistice pentru a se stabili astfel care este arma sau armele teribilei crime.

Între timp, cele două cadavre au fost transportate la morgă pentru necropsie, expertiză medicală care va stabili cauza exactă a morţii.

Pe acelaşi subiect - Primele imagini cu dublul asasinat de lângă Târgovişte. Cei doi au fost ciuruiţi de gloanţe, în cap, gât şi piept (VIDEO)

Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim, iar cel de-al doilea bărbat se numeşte Ion Neagu şi lucra pentru Ifrim.

Ambii se aflau pe câmp, seara trecută, pentru a culege varză. Potrivit unor surse din anchetă, cei doi s-ar fi întâlnit cu braconieri aflaţi la vânătoare, iar conflictul ar fi degenerat. De asemenea, procurorii merg şi pe ipoteza în care cele două victime ar fi fost executate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dublu ASASINAT în Târgovişte! Poliţiştii fac PERCHEZIŢII pentru prinderea criminalilor care au EXECUTAT cu sânge rece doi bărbaţi!