Antena Meniu Search
x

Video Cireşele care costau 200 lei kilogramul în mai se vând acum aproape gratis. Care este explicaţia

Deja celebrele prime cireşe ale anului care acum o luna se vindeau chiar şi cu aproape 200 de lei kilogramul sunt acum aproape gratis, dacă ştiţi unde să le căutaţi şi dacă nu vă deranjează să munciţi puţin.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 14:38

Vezi și

Diana Speretoiu, reporter Observator: Suntem în satul Rugi, din judeţul Gorj celebru pentru livezile cu cireşi de aici. Pot să vă spun că în loclitate doar cine nu vrea să muncească nu are cel puţin un cireş în grădină. Dacă vorbeam lua trecută de cireşe aduse din Grecia care costau chiar şi 180 de lei kilogramul, preţurile au scăzut considerabil şi mă refer aici la cireşele româneşti. Dacă în pieţele din Târgu Jiu un kilogram de cireşe costă în jur de 10-13 lei, din livezi e preţul la jumătate sau chiar mai mic. Un kilogram de cireşe se vinde cu 5 lei, iar dacă doriţi să munciţi puţin, să urcaţi în pom şi să culegeţi singuri cireşele, sunt agricultori care le vând cu doar 3 lei. 

La începutul lunii mai pe tarabele din pieţe au strălucit acum cireşele din import. Un kilogram de cireşe costa cât 10 kilograme de carne.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cireşele care costau 200 lei kilogramul în mai se vând acum aproape gratis. Care este explicaţia