Antena Meniu Search
x

Video Haos cu e-Factura. Ce au păţit antreprenorii care au încercat să introducă datele în sistem

Eroare şi teroare la factura electronică! Încă din prima lună în care sistemul e-Factura a devenit obligatoriu pentru antreprenori au apărut şi primele probleme. Site-ul ANAF este nefuncţional de mai multe ori pe zi, iar erorile continuă să apară. Este practic cel mai mare haos din ultimii ani din mediul antreprenorial. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 19.01.2024, 18:14

Vezi și

Unii antreprenori nu au putut încărca datele, iar alţii au încărcat facturi multiplicate. Această problemă, cea din urmă, a fost însă rezolvată de angajaţii ministerului de Finanţe, pentru că, de la 1 ianuarie şi până în prezent s-a lucrat la aceste probleme, probleme care sunt constante şi ştim foarte clar că site-ul ANAF nu este funcţional de mai multe ori pe zi.

În ultimele 72 de ore, timp de 35 de ore site-ul ANAF a fost indisponibil

În ultimele 72 de ore, timp de 35 de ore site-ul ANAF a fost indisponibil. Antreprenorii sunt nevoiţi să încerce de mai multe ori pe zi să încarce facturile în sistem. De altfel, până la data de 1 aprilie nu se vor da amenzi, însă de la această dată cei care nu încarcă facturile în e-Factura vor primi amenzi între 1.000 şi 10.000 de lei. De la 1 ianuarie, sistemul e-factura este obligatoriu pentru toate tranzacţiile între firme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Haos cu e-Factura. Ce au păţit antreprenorii care au încercat să introducă datele în sistem