Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fabrică uriașă din România a fost cumpărată de un grup chinez. Avea afaceri de 100 de milioane de euro

O mare fabrică din România a fost cumpărată de un grup chinez. Este vorba despre fabrica Alu Menziken din Satu Mare, companie membră a grupului Montana. 

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 07:40

O fabrică uriașă din România a fost cumpărată de un grup chinez. Avea afaceri de 100 de milioane de euro O fabrică uriașă din România a fost cumpărată de un grup chinez. Avea afaceri de 100 de milioane de euro - Facebook

Alu Menziken, companie membră a grupului Montana, fondat de antreprenorul austriac Michael Tojner, a fost cumpărată de grupul chinezesc Inner Mongolia Mengtai Group Co., Ltd, potrivit unui anunţ făcut de firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), care a făcut parte din echi­pa inter­naţio­nală de avocaţi care a asistat grupul chinezesc Inner Mongolia Mengtai Group Co., Ltd. în tranzacţie, anunță Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

Perfectarea tran­zacţiei face obiectul obţinerii aprobărilor standard din partea auto­rităţilor de re­gle­mentare, preţul de achiziţie nefiind di­vulgat de către părţi.

Proiectul a fost coordonat de firma de avocatură HEUKING din Germania, care a acţionat ca lead counsel în cadrul tranzacţiei, îndrumând activitatea consultanţilor juridici locali din Elveţia, Austria şi România.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » O fabrică uriașă din România a fost cumpărată de un grup chinez. Avea afaceri de 100 de milioane de euro