Antena Meniu Search
x

Rabla pentru Electrocasnice, etapa 2. Valoarea unui voucher pentru laptop sau tabletă: buget de 10 milioane de lei

Rabla 2023. De luni, 12 decembrie 2022, ora 10:00, începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în cadrul căreia se pot selecta vouchere pentru laptopuri şi tablete. Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că bugetul acestei etape este de 10 milioane de lei.

De Redactia Observator la 09.12.2022, 13:17
laptop de vanzare, la magazin
Rabla pentru Electrocasnice. Valoarea unui voucher pentru laptop sau tabletă - Shutterstock

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că, de luni, la ora 10:00, începe a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnic, în cadrul căreia se pot selecta vouchere pentru laptopuri şi tablete. Sursa citată de news.ro a precizat că bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului. 

Rabla pentru Electrocasnice. Cât valorează un voucher

În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 

  • 500 de lei pentru laptopuri
  • 300 de lei pentru tablete

Perioada de derulare a unei etape de selecţie a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. 

Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Rabla pentru Electrocasnice, etapa 2. Valoarea unui voucher pentru laptop sau tabletă: buget de 10 milioane de lei