Antena Meniu Search
x

Retailerul polonez Zabka a intrat pe piața din România. Ce salarii oferă

Retailerul polonez Zabka a deschis primele magazine din România, sub brandul Froo. Acestea se află în București, iar compania și-a făcut deja planuri și pentru extinderea în afara Capitalei. 

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 08:48

Retailerul polonez Zabka a intrat pe piața din România. Ce salarii oferă
Retailerul polonez Zabka a intrat pe piața din România. Ce salarii oferă - Facebook

Zabka va deschide noi magazine și în Constanța, Craiova și Pitești, lansând deja anunțuri de recrutare în acest sens. Pentru poziția de Antreprenor Magazin, salariul indicat este de 10.000 - 15.000 lei net pe lună, scrie Profit.ro.

“Nu avem încă o dată stabilită, dar vor fi sigur tot în București. Încă 2-3 rânduri de magazine vor fi tot în București și sunt câteva deja în proces de remodelare. Ne uităm la toate orașele mari, suntem în negocieri, dar nu avem nimic confirmat”, a declarat Radu Trandafir, directorul general al Froo Romania Retail, pentru Profit.ro.

România este o piață importantă în Europa Centrală și de Est, chiar a doua cea mai mare piață de consum din regiune, a afirmat Anna Grabowska, directorul general al Zabka International, în conferința de lansare a retailerului în România.

Articolul continuă după reclamă

Retailerul intră și pe piața cafelei

Zabka are planuri mari pentru piața din România și a anunțat că se poziționează ca jucător și pe piața servicii rapide de cafea, ca un concurent al brandului românesc 5 to Go. Compania va avea prețuri ceva mai mici însă, de până la 4 lei, urcând spre 6-7 lei pentru cappuccino sau latte. “Consumatorii români apreciază magazinele mici, de proximitate, unde pot face achiziții impulsive pentru consum imediat”, a precizat Anna Grabowska, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Stiri economice » Retailerul polonez Zabka a intrat pe piața din România. Ce salarii oferă