Antena Meniu Search
x

Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Urmează angajări masive

Cel mai mare retailer de proximitate din Polonia a început recrutările pentru echipa managerială din România. Zabka plănuieşte să se extindă pe plan local printr-o rețea de 200 de magazine de proximitate, scrie Economica.net.

de Redactia Observator

la 06.05.2024, 12:21

Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Se fac angajări masive
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Se fac angajări masive - Shutterstock

Potrivit unui anunţ de angajare, Froo România, compania prin care retailerul polonez Zabka va opera un lanț de magazine tip convenience pe plan local, caută Technical Manager. Poziția va presupune atribuții „în sfera noilor magazine și locații, pentru a livra standardul tehnic și de funcționare conform normelor interne”, se arată în anunţ, potrivit sursei citate.

Cu peste 10.000 de magazine, livrări la domiciliu, soluții digitale și peste 3 milioane de clienți serviți zilnic, Grupul Żabka, având mai mult de 10.000 de angajați, este unul dintre liderii retailului de proximitate modern din Europa, scrie Profit.ro.

Consiliul Concurenţei şi-a dat acordul, la începutul lunii aprilie, în legătură cu tranzacția prin care grupul polonez de retail Zabka să preia pachetul majoritar de părți sociale în cadrul distribuitorului de bunuri de larg consum DRIM Daniel Distribution FMCG. 

„Intrarea Grupului Zabka pe piața din România este rezultatul dezvoltării consecvente a unui concept și a unui ecosistem de convenience cu potențial de extindere pe piețele europene. Expansiunea internațională se aliniază cu strategia de creștere cuprinzătoare adoptată de Grup în 2021. După obținerea aprobărilor pentru tranzacție, prioritatea va fi continuarea unei dezvoltări accelerate a DRIM, determinată de combinarea poziției puternice pe piață a DRIM cu expertiza în retail de proximitate și puterea financiară a Grupului Żabka”, au declarat reprezentanţii companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri economice » Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Urmează angajări masive