Antena Meniu Search
x

Video Şosetele, cel mai cumpărat articol pentru cadourile de Crăciun. Cât a ajuns să coste o pereche în magazinele luxoase

Ce faci când nu ai o idee de cadou? Simplu, cumperi o pereche de șosete. Este fără îndoială darul preferat de cei care oferă cadouri, dar nu neapărat şi al celor care primesc. Aşa se face că producătorii se întrec în creaţii cât mai trăznite: de la cele cu motive de sărbători, până la cele personalizate cu fotografia animalului de companie. 

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 19:34

Vezi și

Perfecte sau nu, şosetele ajung în pungile de cadouri ale multor români. Din acestă fabrică din Craiova, au plecat luna aceasta nu mai puţin de patru mii de cutii. Cele mai căutate sunt seturile.

Ilie Pană, manager firmă şosete: E uşor să le dai cadou. Atunci când te duci la cineva în vizită, oricine are nevoie de şosete. Nu poţi să dai greş. Preţul începe de la 5 lei pe pereche, până la 15-18 lei pe nişte perechi mai sofisticate.

Şi în acest magazin de şosete din Timişoara se vând zilnic sute de perechi. Cele mai multe cu imprimeuri tematice de sărbători.

Sergiu Maris, proprietar magazin: Modelele preferate ale clienţilor sunt modelele cu reni, cu Moş Crăciun, cu turtă dulce sau alte modele tematice de Crăciun. Luna decembrie este luna în care se vând cele mai multe şosete colorate. Ajungând şi cu creşteri de până la 40% în vânzări, comprativ cu celelalte luni ale anului.

Mulţi recunosc ca şosetele sunt cel mai la îndemână cadou în această perioadă.

Tânără: Este o idee bună pentru cadou de Crăciun. Le găseşti peste tot, inclusiv în supermarketuri. Şi atunci este un cadou foarte uşor de identificat. De găsit şi de oferit.

Adina Buzatu, designer: Pot fi culori, pot fi uni, pot fi variante interesante, în funcţie de stilul persoanei cărei îi dăruiţi acest cadou. 

În magazinele cu pretenţii, o preche de şosete costă şi 200 de lei.

Adina Buzatu, designer: Foarte important este din ce sunt şosetele. Trebuie să fie din bumbac sau bumbac cu caşmir, bumbac cu mătase naturală. Şosetele sunt un cadou foarte potrivit. Dar eu vă sugerez să faceţi întotdeauna combinaţii drăguţe. De exemplu: şosete cu batistă de buzunar sau cravată cu şosete, cămaşă cu şosete sau maletă cu şosete.

Şi şosetele personalizate sunt tot mai comandate. Mai nou, le putem imprima cu poza animalului de companie sau chiar o fotografie cu noi şi persoana căreia îi oferim cadoul. Și sosetele cu politicieni pot fi o variantă inedită de cadou. Senzaţie fac, spre exemplu, cele cu chipul lui Donald Trump.

Șosete personalizate au şi liderii lumii. Premierul canadian Justin Trudeau a atras atenţia cu șosetele sale colorate, dar mai ales cu celebrele "Star Wars".

Secretarului general al NATO Jens Stoltenberg a devenit viral cu șosetele sale cu simbolul alianţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Şosetele, cel mai cumpărat articol pentru cadourile de Crăciun. Cât a ajuns să coste o pereche în magazinele luxoase