Antena Meniu Search
x

Actor cunoscut pentru rolul din Hannah Montana, arestat după ce a furat o pungă de chipsuri şi a devenit recalcitrant cu vânzătoarea

Mitchel Musso, fostul star din serialul-fenomen Hannah Montana, a fost arestat în Texas în weekend pentru o serie de acuzații, a declarat poliția.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.08.2023, 22:09

Tânărul de 32 de ani a fost arestat sâmbătă, 26 august, în orașul Rockwall, Texas, în urma unui apel de la un hotel din zonă. Un martor ar fi sunat la poliţie anunţând că o persoană tulbură liniştea publică şi că a furat o pungă de chipsuri dintr-un magazin alimentar.

Actor din Hannar Montana, vizită la poliţie pentru furt

Potrivit unei declarații a Biroului Șerifului Rockwall County, bărbatul a fost acuzat că a luat punga cu chipsuri și le-a mâncat fără să plătească. Potrivit ofiţerilor, atunci când membrii personalului au cerut ca bărbatul presupus în stare de ebrietate să plătească pentru ceea ce a luat, acesta a devenit abuziv verbal și apoi a plecat oricum fără să plătească.

Musso a fost întâmpinat de poliție în fața hotelului unde a fost arestat pentru deranjarea liniştii publice și furt în valoare de mai puțin de 100 de dolari. O verificare de rutină a cazierului bărbatului de 32 de ani a arătat, de asemenea, că poliția avea niște mandate de circulație active pentru Musso, potrivit Unilad.

Mitchel Musso şi-a petrecut noaptea în închisoare

Fosta vedetă Disney Channel a petrecut o noapte în închisoare înainte de a pleca în după-amiaza următoare, 27 august, după ce a plătit şi o cauțiune de 1.000 de dolari. Pe lângă acuzațiile aduse, Musso se confruntă și cu acuzații de neprezentare a unui act de identitate, a unui permis de conducere și încălcarea unei notificări prezentare în instanţă.

Poliția a făcut o fotografie tânărului cunoscut pentru rolul din Hanna Montana. În imagine, actorul ar avea inclusiv un prosop înfăşurat în jurul trunchiului.

Pe lângă faima obţinută în urma serialului Hannah Montana, Musso a făcut parte și din alte proiecte, între care rolul din filmul Monster House, ori devenind vocea unuia dintre personaje serialului animat „Phineas şi Ferb”. A găzduit, de asemenea, emisiunea PrankStars de la Disney Channel în 2011 și a apărut în două sezoane ale emisiunii Pair of Kings.

Pe lângă actorie, Mitchel Musso a avut și o carieră muzicală, deși nu la fel de reușită ca și colega lui din Hannah Montana - Miley Cyrus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Actor cunoscut pentru rolul din Hannah Montana, arestat după ce a furat o pungă de chipsuri şi a devenit recalcitrant cu vânzătoarea