Antena Meniu Search
x

Actorul Idris Elba a refuzat rolul de James Bond. Cine sunt ceilalţi doi actori favoriţi în cursa pentru titulatura de "Agent 007"

Idris Elba a refuzat rolul de James Bond, în ciuda faptului că era alegerea favorită a producătorilor.

de Antonia Roşu

la 16.08.2022, 09:45

Actorul Idris Elba a refuzat rolul de James Bond. Cine sunt ceilalţi doi actori favoriţi în cursa pentru titulatura de "Agent 007"
Actorul Idris Elba a refuzat rolul de James Bond. Cine sunt ceilalţi doi actori favoriţi în cursa pentru titulatura de "Agent 007" - Profi Media

Actorul Idris Elba a renunțat la rolul de James Bond, deşi a fost desemnat drept alegerea ideală a echipei de producţie pentru a lua locul britanicului Daniel Craig.

Faimosul actor de la Hollywood şi starul serialului Luther, în vârstă de 49 de ani, urmează să joace în propria sa franciză. Deşi a refuzat rolul agentului 007, acesta i-a sugerat producătoarei Barbara Broccoli alte nume din industria cinematografică, pe care el le consideră potrivite pentru a-l întrupa pe Bond.

Idris Elba i-a lăsat pe producători cu câteva nume pe care el le consideră potrivite pentru rol

„Fanii și Barbara şi-l doreau pe Idris, însă el vrea să creeze ceva pe cont propriu, pentru el însuși”, a declarat o sursă ziarului britanic The Sun. „Cu toate astea, nu ne-a lăsat fără câteva nume din industrie care s-ar potrivit în rolul lui 007.”

Pe acelaşi subiect

„El a fost foarte amabil şi relaxat pe toată durata discuţiilor, probabil datorită faptului că îi cunoaşte pe producători de multă vreme”, a mai spus sursa.

Daniel Craig a jucat de cinci ori legendarul rol al lui James Bond

Fostul James Bond, actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 54 de ani, a renunțat la rol după a cincea sa apariţie din franciză, în filmul „No Time To Die”, lansat anul trecut.

După ce a plecat, producătoarea principală a recunoscut că Idris Elba era dorinţa ei privind următoarea ecranizare. „Este un actor magnific”, a spus aceasta.

Cu Elba ieşit din competiție, britanicii Henry Cavill și Rege-Jean Page sunt favoriții în cursa pentru rolul agentului 007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Actorul Idris Elba a refuzat rolul de James Bond. Cine sunt ceilalţi doi actori favoriţi în cursa pentru titulatura de "Agent 007"