Antena Meniu Search
x

Video Ryan Gosling, interviu exclusiv pentru Observator: "Mi-a luat ceva timp să găsesc rolul potrivit într-un film de acţiune". Criticii spun că e un "James Bond american"

America şi-a găsit James Bond-ul. Este considerat unul dintre cei mai buni actori din lume şi nu lipseşte din niciun top al celor mai sexy bărbaţi de pe planetă. Ryan Gosling a acordat un interviu în exclusivitate pentru Observator, în care vorbeşte despre cel mai nou film al său, "The Gray Man", în care joacă rolul unui spion de elită.

de Simona Moloiu

la 20.07.2022, 20:18

Vezi și

A fost iubitul romantic în "The Notebook" şi pianistul îndrăgositit de jazz din "La La Land". Însă Ryan Gosling a vrut întotdeauna să joace într-un film de acţiune. "Filmele de acţiune au fost cele care m-au făcut să mă îndrăgostesc de filme, doar mi-a luat ceva timp să găsesc rolul potrivit, dar când a apărut acest rol, am ştiut că acesta e", a declarat Ryan Gosling pentru Observator. Şansa de a-şi îndeplini visul a venit de la regizorii Joe şi Anthony Russo, care i-au lansat provocarea de a juca rolul agentului secret CIA, Sierra Six, în filmul "The Gray Man".

Criticii de film deja vorbesc despre el ca despre un James Bond american

Criticii de film deja vorbesc despre el ca despre un James Bond american. Ryan Gosling a povestit pentru Observator că nu a fost uşor să joace rolul unui agent secret. "Ştii, e o scenă la finalul filmului, când alerg pe un tramvai, în timp ce acesta se dezmembrează, cam aşa este tot filmul, simţi că abia reuşeşti să scapi cu viaţă din fiecare scenă de acţiune. Scena aceea am filmat-o la final, ceea ce m-a făcut să cred că se temeau că poate fi ultimul lucru pe care îl filmez vreodată", a declarat Ryan Gosling.

Fost mercenar, Six, este recrutat de celebra agenţie de informaţii a Statelor Unite, pentru a face parte dintr-un grup de elită de agenţi sub acoperire. Totul se schimbă în momentul în care personajul interpretat de Gosling este pus să-l ucidă pe unul dintre colegii săi. Este momentul în care începe să descopere secretele întunecate ale CIA, iar agenţia decide că este momentul să scape de el.

Pe acelaşi subiect
  • Reporter: În copilărie îţi plăceau poveştile sau filmele cu spioni sau, întâmplător, ai fi vrut să fii spion?
  • Ryan Gosling: Da, nu neapărat filmele despre spioni, dar iubeam filmele de acţiune. Îmi plăceau personajele, care atunci când se aflau într-o situaţie la limită nu renunţau, continuau să lupte, chiar dacă erau în dezavantaj, mi-am găsit inspiraţia în asta, când eram copil. Mă gândeam că dacă aceste personaje pot trece peste aceste obstacole uriaşe, le pot face şi eu faţă bătăuşilor de la şcoală sau oricărei probleme care apărea.

Alături de Ryan Gosling, în film mai joacă Billy Bob Thorton, Chris Evans, Ana de Armas, Ragge Jean Page, pe care îl ştiţi din serialul Bridgerton, şi Jessica Henwick, actriţa din Star Wars. "Este grozav să joci un personaj atât de calm. Am jucat până acum personaje, care erau foarte vocale şi hotărâte, exuberante, iar Suzanne este introvertită, reţinută, până în momentul potrivit, în care dă cărţile pe faţă. A fost ceva diferit pentru mine", a declarat Jessica Henwick. "Mi-am spus că este o aventură interesantă şi eram foarte curios cum va ieşi. Erau toate aceste scene incredibile, să pot lua parte la asta este aşa o oportunitate şi un privilegiu uriaş", a declarat Rege Jean Page.

Cel mai aşteptat film cu spioni al anului este şi cel mai scump produs de Netflix până acum. The Gray Man a costat aproximativ 200 de milioane de dolari. "Credem că este un film care te face să uiti să îţi mănânci floricelele. Te ţine cu sufletul la gură din primele momente, până la final", a declarat Joe Russo, regizor. The Gray Man va avea premiera mondială, vineri, pe Netflix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Exclusiv Observator » Ryan Gosling, interviu exclusiv pentru Observator: "Mi-a luat ceva timp să găsesc rolul potrivit într-un film de acţiune". Criticii spun că e un "James Bond american"