Antena Meniu Search
x

Video Adrian Petrache, finalistul X Factor şi-a lansat prima piesă: Muzica este cea mai mare bucurie pentru mine

Adrian Petrache, finalistul X Factor 2020 este pus pe fapte şi distanţe mari. Vrea ca succesul muzical să îl poarte peste Ocean, tocmai în America. Până atunci, a lansat prima melodie.

de Redactia Observator

la 27.07.2021, 14:02

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adrian Petrache vrea să aducă cea mai cunoscută pictură din lume în topurile muzicale. Finalistul X Factor 2020 tocmai a lansat prima lui piesă care se numeşte Monalisa. Melodia vorbeşte despre o fată misterioasă, de care te îndrăgosteşti la prima vedere. 

"Monalisa pentru mine este acea fată inabordabilă și misterioasă. Deși pare indisponibilă, ea este atrasă de tine, te vă lăsa să încerci să o cucerești, să te implici emoțional și să faci eforturi pentru inima ei. Totuși, niciodată n-ai să fii prea sigur pe tine că faci ceea ce trebuie sau ceva ce nu trebuie. Îmi doresc sa va regăsiti în muzica și cuvintele cântate de mine, să se gândească la o ,,Monalisa'' a lor de fiecare dată când ascultă piesa", povestește Adrian despre primul lui single. 

Piesa ne vorbește despre trăirea sentimentului nevinovat, o dragoste la prima vedere, cât și despre confruntarea interioară pentru a atinge un ideal utopic, uneori exprimat într-o formă ușor copilărească și nostimă.

Artistul se plasează într-o dimensiune mistică, subliniată prin contraste muzicale, printr-o paralelă atemporală, între enigmatica domnișoară, o ,,Monalisa" a zilelor noastre și celebra lucrare ,,Monalisa" a lui Leonardo Da Vinci.

Anul trecut, artistul a cucerit publicul și a câștigat admirația juriului de specialitate, acesta fiind surprins de performanțele sale în cadrul emisiunii concurs ,,X Factor'', ediția 2020, unde a făcut parte din echipa ,,Loredana Groza". În timpul acestei emisiuni, Adrian a fost invitat să interpreteze alături de mentorul său, în prima sa colaborare muzicală, Efemer.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Adrian Petrache, finalistul X Factor şi-a lansat prima piesă: Muzica este cea mai mare bucurie pentru mine