Video

Ligia Moldovan, de la concurentă X Factor România, la mentor tinerii atrași de muzică

De Raluca Bădică.
Publicat: 13.04.2021, 13:49.
Actualizat: 13.04.2021, 13:49

Ligia Moldovan, fostă concurentă în primul sezon X Factor România, a cunoscut momentul de glorie după ce a lansat piesa „30 de grade”, care a ajuns la aproape 24 de milioane de vizualizări pe Youtube. Astăzi Ligia Moldovan are multe alte hituri dar și... o școală de muzică.

La primul sezon X Factor România, Ligia Moldovan avea 18 ani. Şi multe, multe emoţii, pentru că la preselecții vocea îi juca feste. A cântat superb, a trecut proba, iar jurata de atunci, Paula Seling, a luat-o în echipa ei. Momentul de glorie l-a cunoscut după ce-a lansat piesa "30 de grade", cu aproape 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Astăzi Ligia Moldovan are multe alte hituri dar şi o şcoală de muzică. Ba chiar a lansat şi o piesă împreună cu Tiana Maria, una dintre elevele ei.

„Pe lângă școală, noi lucrăm la album. Cred că o să se numească Yin și Yang. Cel puțin așa era înainte de pandemie. Să sperăm că nu o să influențeze pandemia dacă schimbăm sau nu numele albumului. Avem deja 8 piese gata. Le lucrez împreună cu Constantin. Urmează o piesă la radio, la care acum lucrăm și sună bine și aștept să lansăm primul videoclip al următoarei melodii pe care o lansam și l-am filmat deja”, a declarat Ligia Moldovan.

Mai multe informații în videoclip.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.