Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arată acum actorii din ”Singur Acasă”, comedia lansată în urmă cu 31 de ani

Sărbătorile de iarnă n-ar fi sărbători fără simpaticele personaje din ”Singur acasa” (Home Alone), una dintre cele mai îndrăgite comedii de-a lungul timpului. Istețimea lui Kevin McCallister, un băiețel de opt ani rămas singur acasă după ce numeroasa lui familie pleacă în mare grabă la Paris, să sărbătorească Crăciunul, a cucerit inimile a milioane de oameni.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.12.2021, 21:41

Ani de zile l-am urmărit pe cel mai inteligent băiețel de opt ani din lume, personajul Kevin McCallister din Singur Acasă, cum înfruntă doi hoți care se pregătesc să-i jefuiască casa, crezând că e nelocuită de sărbători. Inteligent și curajos, Kevin, este nevoit să pună tot felul de capcane pentru a-și apăra locuința, de la găleți de vopsea, la torțe.

Iată cum arată astăzi actorii din Singur Acasă (Home Alone), cel mai de succes film de comedie de Crăciun din toate timpurile.

1. MACAULAY CULKIN

Personaj: Kevin McCallister

Rolul iconic l-a făcut unul dintre cei mai mari copii actori ai anilor '90, dar succesul său nu s-a oprit aici. După ce a lucrat la primele două filme Singur acasă, a continuat să joace în filme precum The Good Son, Foster Hall, Saved! și Party Monster. Macaulay Culkin a jucat și într-o serie de emisiuni TV, precum Frasier, Will & Grace și Kings. Cel mai recent, el a apărut pe micul ecran ca Mickey în American Horror Story: Double Feature.

Pe acelaşi subiect

Actorul a lansat și brand de comedie, Bunny Ears, în 2017. ”Puștiul” din Singur Acasă are acum 41 de ani și este într-o relație cu actrița Disney Brenda Song, cu care are un fiu: Dakota Song Culkin.

MACAULAY CULKIN

Getty Images

2. JOE PESCI

Personaj: Harry Lime

Rolul de escroc irascibil din Singur Acasă i-a venit mănușă lui Joe Pesci, care jucase anterior rolul mafiotului Tommy DeVito în Goodfellas. Din păcate pentru fani, este puțin probabil să se întoarcă pe marele ecran pentru un alt rol memorabil deoarece s-a retras oficial din actorie.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images

3. DANIEL STERN

Personaj: Marv Merchants

După succesul cu Singur Acasă, actorul și-a făcut debutul regizoral cu comedia sportivă din 1993, Rookie of the Year.

În următoarele două decenii, Stern a jucat în mai mult filme și și-a pus voce pe producții precum Dilbert, Hei Arnold! și Family Guy. De asemenea, el a avut roluri în producții precum Monk, House of Lies, Shrill și multe altele. 

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images

4. CATHERINE O ' HARA

Personaj: Kate McCallister

Actrița câștigătoare a premiului Emmy, care și-a făcut deja un nume în anii ’80, a continuat să apară în comedii și producții TV de succes precum 30 Rock, Modern Family sau Surviving Christmas.

Printre cele mai recente proiecte al actriței se numără The Addams Family, Canada: Far and Wide and Extinct.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images

5. KIERAN CULKIN

Personaj: Fuller McCallister

Fratele din viața reală a lui Culkin, Kiernan l-a interpretat în film pe ”verişorul mai mic al lui Kevin McCallister”. Kieran a apărut și în filme precum Igby Goes Down, Scott Pilgrim vs. the World și, cel mai recent, thrillerul polițist din 2021 No Sudden Move.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

6. ANGELA GOETHALS

Personaj: Linnie McCallister

Apare în filmul Singur Acasă drept sora mai mică a lui Kevin, însă nu a făcut parte din partea de doua a producției. Actrița a jucat în Without a Trace, Grey's Anatomy, Crime Scene Investigation, Law & Order și alte câteva emisiuni TV.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

7. DEVIN RATRAY

Personaj: Buzz McCallister

Este actor, scriitor și producător. Fratele mai mare al lui Kevin din filmul Singur acasă a jucat în două producții extrem de apreciate de critici: Nebraska și Blue Ruin. 

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

8. GERRY BAMMAN

Personaj: Unchiul Frank

Actorul și scriitorul a continuat să apară în câteva filme, inclusiv The Bodyguard și Runaway Jury, dar a lucrat și la o mulțime de emisiuni TV, precum Law & Order, Sex and the City, The Good Wife și The Following.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

9. HILLARY SABA

Personaj: Megan McCallister

Saba a jucat-o pe sora cea mai mare a lui Kevin, Megan, în ambele filme Singur acasă, dar partea a doua a fost ultimul film în care a apărut vreodată. Potrivit IMDB, ea a părăsit actoria și a devenit de două ori olimpică la judo feminin. A concurat la Jocurile Olimpice de vară din 1996 și 2000 și a făcut istorie ca primul american care a câștigat campionatul mondial de Judo pentru juniori.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

10. LARRY HANKIN

Personaj: ofițer Balzak

S-ar putea să-l recunoașteți drept Mr. Heckles din Friends, Tom Pepper din Seinfeld sau Old Joe din Breaking Bad. Actorul, comediantul, regizorul și producătorul a apărut și în Married... with Children, Home Improvement , Star Trek: Voyager , Star Trek: The Next Generation , Malcolm in the Middle și sitcomul ABC, Ellen.

Cum arată în prezent actorii din Singur Acasă

Profimedia Images/captura video

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Cum arată acum actorii din ”Singur Acasă”, comedia lansată în urmă cu 31 de ani