Antena Meniu Search
x

Video Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins: ”Nu am apăsat pe trăgaci”

Alec Baldwin susține că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului cu care a fost ucisă regizoarea Halyna Hutchins, pe platoul de filmare al producției „Rust”, potrivit unei declarații făcute într-un interviu acordat ABC și care urmează să fie difuzat joi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.12.2021, 22:37

Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins: ”Nu am apăsat pe trăgaci”
Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins: ”Nu am apăsat pe trăgaci” - Mark Sagliocco / Stringer via Getty Images

Alec Baldwin, care ținea în mână o armă despre care i s-a spus că era sigură atunci când s-a descărcat, a acordat primul său interviu despre tragedia din 21 octombrie din New Mexico.

"Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci", i-a spus actorul jurnalistului de televiziune ABC George Stephanopoulos, conform unui extras al interviului, care urmează să fie difuzat joi, și obținut de Reuters.

”Deci nu ai apăsat niciodată pe trăgaci?” întrebă Stephanopoulos.

„Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată pistolul către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci spre cineva. Niciodată”, a răspuns Baldwin.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin

Halyna Hutchins a fost ucisă, iar regizorul Joel Souza a fost rănit în ceea ce Baldwin a numit anterior un accident tragic pe platoul de filmare din New Mexico. Autoritățile din Santa Fe nu au putut fi contactate imediat pentru a comenta declarația lui Baldwin de miercuri, notează Reuters.

Deocamdată nu au fost depuse acuzații penale. Anchetatorii și-au concentrat eforturile asupra modului în care muniția reală și-a găsit drumul pe platou.

Baldwin spune în interviul ABC că nu avea idee cum a ajuns un glonț real pe platou.

Doi membri ai echipei de filmare au intentat procese civile acuzându-l pe Baldwin, producătorii și alții de neglijență și protocoale de siguranță slabe. Producătorii au spus că își desfășoară propria investigație internă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins: ”Nu am apăsat pe trăgaci”