Antena Meniu Search
x

Video Cum au sărbătorit vedetele Ziua Îndrăgostiților. Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au tatuat pentru a-şi celebra iubirea

Oamenii din întreaga lume au sărbătorit ieri Ziua Îndrăgostiţilor. S-au făcut cadouri extravagante sau emoţionante, declaraţii de dragoste şi chiar cereri în căsătorie, pentru ca totul să fie mai apoi postat pe reţelele sociale. De departe, vedetele s-au remarcat cu gesturile de iubire. 

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 20:07

Vezi și

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au trecut peste cearta de la premiile Grammy şi par mai îndrăgostiţi ca niciodată. În prima Zi a Îndrăgostiţilor pe care o sărbătoresc de când s-au căsătorit, cei doi s-au tatuat pentru a-şi celebra iubirea.

Îndrăgostiţi ca în prima zi sunt şi cântăreaţa Cardi B şi soţul ei, Offset. Cei doi au petrecut Ziua îndrăgostiţilor acasă, într-o atmosferă romantică. Rapperul i-a cumpărat soţiei sale trandafiri, ursuleţi şi dulciuri.

Cum au petrecut vedetele Ziua Îndrăgostiților

Travis Barker a postat pe contul său de Instagram poze alături de soţia sa, Kourtney Kardashian, cu descrierea "Prima zi a îndrăgostiţilor alături de tine ca soţie". În replică, Kourtney a postat mai multe fotografii în ţinute provocatoare.

Pe acelaşi subiect

Şampanie, trandafiri, bomboane de ciocolată şi o ţinută sexy roşie au fost şi alegerile fostului supermodel Cindy Crawford, care este căsătorită de 25 de ani cu omul de afaceri Rande Gerber.

Pentru că Ziua Îndrăgostiţilor l-a prins singur, Maluma a postat pe Instagram un pictorial la bustul gol, cu un buchet enorm de trandafiri roşii, însoţit de mesajul: Iubito, a venit Don Juan-ul tău...

Mai multe vedete s-au gândit şi la cei singuri de Ziua Îndrăgostiţilor şi au vrut să transmită un mesaj clar: nimic nu se compară cu iubirea de sine. Printre ele, Pamela Anderson care, îmbrăcată într-o rochie roşie, le-a urat fanilor o Zi a Îndrăgostiţilor magică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Cum au sărbătorit vedetele Ziua Îndrăgostiților. Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au tatuat pentru a-şi celebra iubirea