Antena Meniu Search
x

Video Cele mai extravagante cadouri de Valentine's Day: românii au oferit trandafiri din Ecuador, NFT-uri sau criptomonede

Restaurante pline până la refuz şi rezervări făcute încă de la începutul lunii ianuarie. Aşa poate fi rezumat, pe scurt, Valentine's Day. În Capitală, pregătirile pentru acestă sărbătoare au început de câteva săptămâni. Cea mai mare presiune a fost astăzi pe bărbaţi, care şi-au măsurat dragostea în cadouri extravagante: buchete de flori de 501 trandafiri sau criptomonede.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 21:07

Vezi și

O florărie din Capitală a comandat trandafirii din Ecuador încă de acum o lună pentru buchetele de Valentine's Day.

Nicu Bocancea, proprietar florărie: De vreo săptămână ne organizăm cu vasele, cu bureţii, am pregătit ambalajul. Au plecat buchete de trandafiri roşii, aranjamente, buchete de flori de primăvară. Am avut un buchet de 501 trandafiri roşii, acum colegul în spate mai face unul de 250 de trandafiri. Nu aş recomanda buchetele de 3 sau 5 trandafiri. Mai bine un fir sau de la 9 fire în sus.

Ziua îndrăgosiţilor nu s-a sărbătorit doar acasă, ci şi la locul de muncă

Şi tot de mai bine de o lună se fac rezervări şi la restaurante.

Pe acelaşi subiect

Andrada Percu, specialist social media restaurant: Pentru seara asta avem muzică live, prăjitura asta roz, care în mod ormal este neagră, dar acum a fost lovită de săgeata lui cupidon. Este full la toate cele 6 restaurante pe care le avem. Rezervările au început să se facă încă din luna ianuarie, cel puţin pentru mesele de la geam, e full de la sfârşitul lunii ianuarie.

Cine nu a mai prins loc în restaurant a dat fuga în magazinele cu ciocolată.

Anca Codreanu, proprietar magazin ciocolată: Spre surpindearea noastră, doamnele s-au organizat mai bine, au venit zilele anterioare la cumpărături, iar domnii, ca de obicei, au venit în ultima clipă.

În schimb, cei mai inventivi au lăsat cadourile materiale la o parte şi s-au îndreptat către cele digitale, cum ar fi NFT-uri sau criptomonede.

Marius Morra, cofondator platformă crypto exchange: De-a lungul timpului, cu diverse ocazii, am oferit de câte ori am avut ocazia crypto, pentru că mi se pare un cadou inedit. Targetul acestei campanii a fost sexul frumos pentru că vrem, nu vrem, piaţa crypto este o lume a bărbaţilor. Dar a fost gândită şi pentru a oferi, dacă soţul, iubitul e conectat cu zona de crypto, ni s-a părut creativ din partea femeilor să ofere astfel de vouchere.

Ziua îndrăgosiţilor nu s-a sărbătorit doar acasă, ci şi la locul de muncă. Într-o clădire de birouri din Capitală, angajaţii care au venit la serviciu au fost intâmpinați de un photo corner plin de iubire, cu sute de pin-uri cu mesaje tematice.

Un tânăr din Târgu Jiu s-a gândit să.iasă în evidenţă şi i-a acoperit maşina iubitei cu stickere pe care a scris diverse declaraţii de dragoste precum: "Te iubesc", sau "eşti cea mai frumoasă". 

Un studiu recent arată că, în România, din lipsă de timp, aproape 4 din 10 angajati romani si-au cunoscut partenerul la locul de munca.

În schimb, în urma recensământului, aflăm că dragostea mai depinde şi de judeţul în care trăim. În București, spre exemplu, avem cea mai mică pondere a persoanelor căsătorite. Doar 44%. Cei mai mulţi divorţaţi sunt în Bucureşti, Cluj şi Timiş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cele mai extravagante cadouri de Valentine's Day: românii au oferit trandafiri din Ecuador, NFT-uri sau criptomonede