Antena Meniu Search
x

Video Detalii tulburătoare despre viaţa lui Marilyn Monroe, în filmul "Blonde". Trauma dureroasă şi destinul tragic al actriţei

A fost lansat trailerul pentru cel mai nou film despre Marilyn Monroe. "Blonde" se anunţă o producţie tulburătoare despre viaţa tragică a celei considerate cea mai faimoasă blondă din istorie.  

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 21:56

Vezi și

Dramă, controversă, lupta între viaţa publică şi cea privată. "Blonde" ecranizează cu îndrăzneală viața complicată a lui Marilyn Monroe - actriţă şi cântăreaţă, fotomodel şi presupusă amantă a fostul preşedinte american J. F. Kennedy. 

Cel mai nou film despre Marilyn Monroe

Filmul se bazează pe romanul cu același nume scris de Joyce Carol Oates, finalist al premiului Pulitzer, iar cea care şi-a asumat rolul de a o interpreta pe Marilyn este Anna de Armas. Actriţa spune că acesta a fost cel mai intens personaj pe care l-a jucat vreodată. 

Despre filmul său, regizorul spune că povestea lui Marilyn arată "cum o traumă din copilărie modelează un adult care este împărțit între un sine public și unul privat". Filmul urmează să fie prezentat oficial la festivalul de film de la Veneția din luna august.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Detalii tulburătoare despre viaţa lui Marilyn Monroe, în filmul "Blonde". Trauma dureroasă şi destinul tragic al actriţei