Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian a distrus legendara rochie purtată de Marilyn Monroe în 1962. În ce hal a înapoiat-o, după Gala Met

Rochia celebrei Marilyn Monroe ... nu mai e ce a fost. Kim Kardashian a purtat-o la ediţia Met Gala din acest an. Şi s-a ales praful de piesa vestimentară de colecţie. Mai grav e că nici nu poate fi reparată.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 15.06.2022, 10:59

Vezi și

Era anul 1962 când superba rochie a intrat în istorie. La a 45-a aniversare a preşedintelui John F. Kennedy, când Marilyn Monroe îi cânta "La mulţi ani". 60 de ani mai târziu, a doua femeie care îmbrăca rochia era Kim Kardashian, la Gala Met. Kim îşi făcea apariţia pe covorul roşu în rochia cusută manual, cu peste 6.000 de cristale. După 15 minute de poze pe covorul roşu, a schimbat rochia originală cu o replică. 

Kim Kardashian a distrus rochia lui Marilyn Monroe, la Gala Met

Doar că era deja prea târziu. Cu fermoarul rupt şi ţesătura slăbită, murdară şi cu cristale rupte sau care abia se ţin. Aşa a înapoiat rochia. Imaginile s-au viralizat, după ce colecţionarul Scott Fortner a distribuit o serie de fotografii în care arată, cu lux de amănunte, ce s-a ales de celebra rochie. Chiar Kim Kardashian recunoscuse la Gala Met că a făcut sacrificii ca să încapă în ea: "Am probat-o şi nu mă încăpea. Aşa că m-am uitat la ei şi le-am spus"Daţi-mi trei săptămâni". A fost nevoie să slăbesc 7 kilograme până azi".

Cea mai scumpă rochie vândută la licitaţie nu poate fi reparată

În 2016, piesa vestimentară devenit cea mai scumpă rochie vândută vreodată la o licitaţie. Costul total ajunsese la peste 5 milioane de dolari. Şansele să fie reparată sunt mici, în condiţiile în care materialul din care e făcută nu se mai fabrică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Kim Kardashian a distrus legendara rochie purtată de Marilyn Monroe în 1962. În ce hal a înapoiat-o, după Gala Met